Băsescu pentru Tătaru: ”Nelu, o angajez la mine pe Codruța!”

Subiectul legat de angajarea Codruței Elena Filip la Ministerul Sănătății, domnișoara de 24 de ani, cântăreață și fotomodel, fiind angajată fără concurs pe funcția de consilier debutant la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister. A născut vii controverse în ultimele trei zile. Unele cadre medicale s-au revoltat, tema a fost dezbătută aprins în mediul online.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat la România TV că este dispus să o angajeze el pe ieșeancă la cabinetul lui de europarlamentar, după ce anterior Nelu Tătaru a declarat că aceasta nu are carte de muncă. ”Eu o angajez pe femeia asta la cabinetul meu, deși mai am trei femei”, a anunțat Băsescu. Politicianul s-a declarat revoltat de faptul că tânăra are de suferit din cauza faptului că este frumoasă.

”Dacă ministrul Sănătății se dezice de acest copil, o angajez eu la cabinetul meu de europarlamentar. Mă revoltă. Doar pentru că este frumoasă, să o dai afară? Mă, fraților, dacă ați ajuns să refuzați un absolvent de la ”Alexandru Ioan Cuza”, ce mai zicem de tâmpiții din Parlament care au diplome pe la Chișinău și alte facultăți?!

Spuneți, bă fraților, bogdaproste că s-a angajat la stat! Sunt revoltat, un copil de 24 de ani este ejectat doar pentru că arată bine, ați înțeles? Dacă Tătaru o dă afară, eu o angajez pe femeia asta la cabinetul meu, deși mai am trei femei. O angajez ca debutant”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Ministerul Sănătății, inclusiv Tătaru, a negat angajarea Codruței Elena Filip și au anunțat declanșarea unei anchete interne. La o zi distanță și după ce ministerul a anunțat o anchetă internă, Codruța Elena Filip și-a șters de pe contul de Facebook locurile de muncă de la Ministerul Sănătății și de la ANAF, au notat cei de la digi24.ro.

Citește și

Rafila despre debutul anului școlar: ”Să nu începem să experimentăm după ce intră copiii la clase”

No Comments Yet

Comments are closed