Băsescu o atacă pe Firea: „Bucureștiul pute!”

Traian Băsescu a reluat bătălia pentru Primăria Generală a Capitalei. A atacat-o pe Gabriela Firea, actualul edil al Bucureștiului, acuzând-o că nu a făcut nimic important pentru capitala României în cei 4 ani de mandat.

„Vă asigur că nu o să mă ocup de spectacole, de trimis pensionari în Grecia, de făcut ochelari, nu astea sunt treburile primarului, treburile primarului sunt altele. Eu am de făcut pasaje, am de rezolvat problema gunoiului, să facem o uzină de procesare a gunoaielor. Uitaţi-vă că pute Bucureştiul. Bucureştiul pute de la gropile de gunoi. Niciun primar nu s-a apucat să facă o uzină de procesare a gunoiului menajer în Bucureşti”, a spus Băsescu la TVR.

Fostul primar al Bucureștiului și președinte al României a anunțat și cum va rezolva această problemă care-i deranjează pe locuitorii Capitalei: „Primul lucru care trebuie făcut este achiziţa uzine de procesare a gunoiului. Oraşul se scufundă în gunoi. Acest oraş produce 760 de mii de tone de gunoi menajer anual, iar noi în depozităm în gropi, în jurul Bucureştiului. Când bate vântul dinspre Glina, pute jumătate de Bucureşti, când bate dinspre Vidra, pute altă jumătate. Aici suntem. În loc să se fi făcut o uzină de procesare a gunoiului menajer şi să se termine toată povestea asta cu mirosul”.

Citește și

Tătaru, despre redeschiderea școlilor: “Nu avem alte metode”