--> -->

Băsescu, în stare gravă, nu mai poate vorbi

Traian Băsescu, 70 de ani, a fost internat de urgență vineri într-un spital din Belgia, după ce ar fi suferit un AVC.

Fostul senator Lucian Iliescu a dezvăluit, duminică, la România TV, că starea fostului președinte Traian Băsescu e departe de a fi bună, după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral și a ajuns la o clinică din Bruxelles.

”Nici cu familia nu a putut schimba câteva cuvinte”

„Din ce știu, că am vorbit cu un apropiat de-ai dânsului, Traian Băsescu și-a pierdut vocea, nu mai poate vorbi. Starea sa este gravă. Nici cu familia nu a putut schimba câteva cuvinte. Cei care vor să arunce acum pietre, să mai aștepte.

Traian Băsescu a mers și la Spitalul Militar, însă a refuzat să rămână internat, a vrut tratament ambulatoriu. Dar starea i s-a agravat și a fost dus de urgență în străinătate”, a spus Lucian Iliescu.

Pe fondul stresului

Fostul președinte a fost dus în capitala Belgiei cu un avion privat, în urma unui accident vascular cerebral, susțin surse apropiate familiei.

Este posibil ca Băsescu să fi suferit un AVC pe fondul stresului provocat de condamnarea de acum două zile.

Când Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că fostul președinte a colaborat cu Securitatea. Politicianul și-ar fi pierdut brusc auzul, acesta fiind semnul care a alertat familia.

Întrucât au apărut complicații la plămâni, medicii români au decis transferarea lui urgentă în străinătate.

Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

Este vorba despre o decizie definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Recursul fostului președinte, Traian Băsescu, a fost respins, astfel încât acesta a fost declarat colaborator al Securității.

Citește și

Biden, mesaj către poporul rus: ”Refuz”