Băsescu îi amenință pe cei de la USR: “Nu știu să pierd”

Candidaturile stabilite de Partidul Național Liberal, pe de o parte, și Alianța Uniunea Salvați România-PLUS, de cealaltă parte, pentru sectoarele Bucureștiului l-au înfuriat pe Traian Băsescu. Partidul acestuia, PMP, nu a fost luat în calcul la negocieri, cei de la USR acuzând faptul că a ajutat Partidul Social Democrat în ultimii 4 ani.

Traian Băsescu ia în calcul să candideze la Primăria Generală a Capitalei. “Eu nu prea ştiu să pierd, n-am învăţat treaba asta în politică şi dacă intru în competiţie o să fac tot ce se poate să câştig. Pe de altă parte, obiectivul meu major este să dau o mână de ajutor PMP-ului, dar poate că vreau să dau şi o lecţie USR-ului”, a declarat Băsescu.

Lăsați la o parte din discuțiile Dreptei, cei de la Partidul Mișcarea Populară vor avea propriii candidați la cele 6 sectoare ale Capitalei. Băsescu a acuzat jocurile făcute de PNL și USR. “Bun, şi oferta USR-PNL care este? Desfiinţaţi-vă, voi PMP, că noi suntem nişte băieţi deştepţi. Ăştia au început să procedeze ca băieţii deştepţi din energie. Ar vrea ca PMP să le dea voturile, dar să nu aibă candidaţi. Democraţia este despre participarea la alegeri, iar PMP nu are decât varianta de a participa singur la alegeri”, a completat fostul președinte al României.

No Comments Yet

Comments are closed