Bănuieli după Gaz Metan – CFR 0-1: ”Daţi-mi voie să mă gândesc la orice!”

O declarație făcută public la un post TV va alimenta noi discuții în contradictoriu între suporteri.

Cornel Dinu a pus un semn de întrebare referitor la corectitudinea meciului de duminică dintre Gaz Metan și CFR Cluj, duel decis de golul lui Omrani în minutul 75. Dinamovistul a făcut aluzie la faptul că președintele Gazului, Valentin Iordănescu, e vărul antrenorului CFR-ului, Edward Iordănescu.

“Mă gândesc cine e conducător la Mediaș și cine e antrenor la CFR. Să dea Dumnezeu ca Edi să reașeze jocul ofensiv al CFR-ului, să vedem dacă și la meciurile următoare, echipa lui va mai avea 10 ocazii de gol!”, a comentat Cornel Dinu în emisiunea Minutul 91, de la Telekom Sport.

Concluzia lui Dinu insinuează o bănuială pe care acesta o are privind modul în care Gaz Metan și-ar fi apărat șansele. “Dacă mi s-a părut suspect meciul? Nu mi s-a părut suspect, dar e o coincidență, fix în acest meci în care se întâlnește Iordănescu cu Iordănescu, CFR să se distreze pe teren. Conducătorul de la Mediaș e văr cu Iordănescu de la CFR, deci dați-mi voie să mă gândesc la orice”, a adăugat Dinu.

Clujenii au dominat copios meciul, iar Gaz Metan și-a creat o jumătate de ocazie, undeva spre finalul întâlnirii. Cel mai bun de pe teren a fost, de departe, portarul gazdelor, Buzbuchi, care a avut măcar 5-6 parade uluitoare.

Citește și

Ioan Niculae la vară, acasă?! ”În 3-4 luni ni s-a spus că va fi eliberat”