--> -->

Banii le iau mințile! Dinamoviștii au făcut-o lată, deși au primit vești bune

Dinamo a pierdut aseară în Ștefan cel Mare, 0-1 cu Clinceni, fiind al doilea meci la rând după victoria din derby când nu marchează și ratează șansa de a lua fie și un punct. ”Câinii” au eșuat în fața nou promovatei cu care se va reîntâlni marți, tot pe propriul stadion, pentru confruntarea din sferturile Cupei României.

Culmea este că elevii lui Dusan Uhrin au pierdut lamentabil deși primiseră vești bune înaintea partidei. Vineri, jucătorii care încasaseră doar jumătate de salariu pe luna decembrie au luat și restul de bani. Astfel, ”câinii” au ajuns la un singur salariu restant pentru a ajunge la zi. Iar acest lucru nu s-a mai întâmplat de cel puțin jumătate de an la gruparea dinamovistă. Rezultatul? S-a văzut la finalul partidei cu Academica Clinceni.

Iar Vali Lazăr a tras un semnal de alarmă după meci: ”Trebuie să ne trezim, nu vreau să joc la retrogradare sau în zona de baraj. Dacă pierdem 2-3 meciuri, ajungem într-o zonă periculoasă. Acum, să ne calificăm marți seară în semifinalele Cupei”. Apoi, în week-end-ul viitor, roș-albii au meci în Copou contra lui Mircea Rednic, echipă ce-a remizat la Sf. Gheorghe cu Sepsi (1-1), după 9 eșecuri la rând.

Citește și:

Toată lumea se așteaptă să-i învingă pe ”câini”! În ce situație e echipa