--> -->

Balthazar Pierret, un câștig pentru Dinamo: ”Asta am sesizat”

Dinamo a jucat din nou degeaba în deplasare, 1-2 cu FC Argeș, un nou eșec departe de casă. Roș-albii au prezentat, oficial, pe teren, și pe câțiva dintre noii sosiți în Ștefan cel Mare.

Cătălin Carp nu a fost apt de joc ieri, din cauza unor probleme medicale, și astfel Dinamo i-a oferit șansa francezului Balthazar Pierret de a debuta în tricoul ”câinilor”. Jucătorul venit din liga a treia franceză a arătat calitate, pentru start.

Cu toate că a avut doar trei antrenamente cu formația din Ștefan cel Mare, Pierret a fost dinamic și este o soluție clară pentru această primăvară. Mai ales că și conducerea, și Stoican își pune baza în el.

”O să fie mai bine cu timpul”

La final, Balthazar a oferit și primele impresii în tricoul alb-roșu.

”Sentimentul a fost că puteam să câștigăm meciul, am vrut mult să câștigăm pentru fani și pentru spiritul acestei echipe. Ne-am străduit, am jucat 100% sau poate chiar mai mult, dar trebuie să muncim mai mult ca să ne îndeplinim obiectivele.

E adevărat că e greu, nu ne cunoaște încă, dar o să fie mai bine cu timpul. Adversarii au fost puternici, cred că au un fundaș stânga bun, au arătat că au calități, dar cred că și noi ne-am arătat calitățile și cred că cel mai bine era să se termine egal”, a spus Pierret.

”Să ne creăm mai multe ocazii, să fim mai puternici în apărare”

”Trebuie să muncim și să ne cunoaștem mai bine. Eu am ajuns acum cinci zile mă simt bine, toată lumea s-a purtat bine cu mine. Nivelul e bun, o să muncesc să ajung la acest nivel.

Mi-au spus că urmeză un derby, e foarte important și trebuie să câștigăm, în mod cert. Cred că scopul e același pentru toți, să salvăm echipa. Trebuie să ne creăm mai multe ocazii și să fim puternici în apărare”, a explicat Pierret.

Mureșan l-a lăudat

”Eu am încredere în Stoican, în jucători. Au avut atitudine foarte bună, o să jucăm din ce în ce mai bine și o să ne rezolvăm problemele. Am venit cu un lot de 16 jucători, dar acest francez tânăr (n.n. Balthazar Pierret) a jucat foarte bine.

A venit din liga a treia franceză și a dus toate partida. Asta trebuie să ne dea de gândit”, a spus Iuliu Mureșan.

Citește și

Vasile Dîncu, vești care dau în cap Guvernului: neîncrederea în vaccin a crescut la peste 50%