--> -->

Balint îl înlocuiește azi pe Reghe

E agitație în birourile din Bănie și după oficializarea despărțirii de Laurențiu Reghecampf.

Oltenii caută de zor un nou antrenor, mai ales că reunirea echipei are loc în această dimineață. În acest moment, Laszlo Balint (43 de ani), fostul antrenor de la UTA, este marele favorit să devină noul A1 al alb-albaștrilor.

Rădoi i-a refuzat din nou

Refuzat din nou de Mirel Rădoi, pentru a doua oară în decurs de o săptămână, patronul oltenilor, Mihai Rotaru s-a reorientat și a urgentat negocierile cu Laszlo Balint.

În acest moment, potrivit informațiilor GSP.RO, mutarea e realizată în proporție de 99%. Tehnicianul e așteptat la Craiova pentru a-și pune semnătura pe contract, în ceea ce va reprezenta cea mai mare provocare a carierei sale.

Conform Prosport, Reghe s-a ales cu 180.000 de euro, sumă compensatorie pentru a se despărți de Craiova! El avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro.

Ce l-a recomandat

Oltenii s-au oprit la Balint pentru că îl consideră un antrenor motivat, cu foame de rezultate.

Apropiați ai lui Balint au recunoscut discuțiile purtate cu cei de la Universitatea Craiova.

Balint a promovat în urmă cu doi ani alături de UTA din liga a doua. A înregistrat rezultate mulțumitoare cu Aradul în primul sezon din „A”, dar a fost demis pe parcursul stagiunii curente. El ajunsese să aibă o relație proastă cu suporterii și dezamăgise și conducerea, care spera să-și vadă echipa pe un loc de play-off.

De-a lungul carierei, Balint a mai antrenat la Unirea Tărlungeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureș, Miercurea Ciuc, Sportul Snagov, Metaloglobus și UTA.

Rădoi a refuzat și a doua ofertă a lui Rotaru

Fostul selecționer negociase încă de zilele trecute cu Rotaru, a fost tot timpul în capul listei patronului oltean, dar pretențiile sale au fost considerate exagerate de patronatul din Bănie.

Nici cea de-a doua rundă de tratative, purtată duminică, nu s-a încheiat cu un acord, Rădoi oferindu-i un nou refuz patronului de la CSU.

De fapt, după meciul de retragere al lui Adrian Mutu de la Cluj, Rădoi a mărturisit că i-a oferit mai multe refuzuri lui Rotaru de-a lungul ultimilor ani, atât ca antrenor principal, cât și ca director sportiv.

Citește și

Victor Rebengiuc explică: ”Ultimul rol, dar voi mai fi pe scenă”