--> -->

Balgiu a părăsit ”clona”, destinul îi este legat tot de Dinamo: ”Noul nostru jucător”

Cristian Balgiu (28 de ani) a lăsat-o pe CSA Steaua pentru FC Argeș. Mijlocașul care a evoluat în ultimul an în Ghencea a semnat în cursul zilei de joi un contract cu piteștenii, care-și continuă astfel campania de achiziții pentru revenirea în Liga 1.

Vor să promoveze cu el

Preluată de Alexandru Pelici, FC Argeș a reușit un nou transfer joi, al patrulea. Piteștenii au bătut palma cu Cristian Balgiu, fotbalist care a mai trecut, pe lângă Steaua, pe la Concordia Chiajna, CS Afumați, ASA Târgu Mureș, Juventus București, Turris sau Universitatea Cluj.

„FC Argeș l-a transferat de la Steaua pe Cristian Marian Balgiu. În sezonul trecut a jucat pentru Steaua în Liga a 2-a, reușind să termine pe locul 2. După cum știți, din cauza problemelor juridice, «militarii» nu au putut promova.

Noul nostru jucător a terminat în ultimele două sezoane pe loc promovabil, atât cu U Cluj, cât și cu Steaua. Sperăm să o facă și cu noi! Bine ai venit, Cristi! Îți dorim cât mai multe victorii în tricoul alb-violet!”, se arată în comunicatul emis de alb-violeți.

Ahmed Bani i-a făcut reclamă

Derby-ul Dinamo – Steaua din luna mai, încheiat 3-0, produs dispută încinsă între Ahmed Bani și Cristian Balgiu.

În timp ce se afla la interviurile de după meci, Ahmed Bani a fost ținta ironiilor lui Cristian Balgiu, fundașul celor de la CSA: „Degeaba vă bucurați, tot în Liga 2 o să rămâneți”, a strigat acesta în direcția fotbalistului de la Dinamo, echipă între timp promovată pe prima scenă. Jucătorul de 20 de ani al „câinilor” s-a dezlănțuit:

„Tu nu ai ce să vorbești?! Rămâneți toată viața în «B», Balgiule! CSA CLONA! Ei nu că rămân toată viața, rămân și când se desființează. Cum poate să spună despre Dinamo asemenea lucruri? CSA Steaua, O CLONĂ! Pentru mine este o clonă, nu e Steaua. Nu e posibil așa ceva! Cum poate să zică așa ceva?! Ei să-și vadă de ale lor, și așa n-au drept de promovare”.

Citește și

Andreea Bălan, primele poze cu noul iubit tenismen: „Mai fericită ca niciodată!”