--> -->

Bălănescu putea rezolva aducerea a doi români la Dinamo. ”Eu am vrut, el a vrut”

Dinamo s-a despărțit ieri, oficial, de Bogdan Bălănescu, după mai multe încercări. Oficialul a activat pe mai multe funcții timp de două decenii în Ștefan cel Mare, s-a înțeles cu FC Voluntari, declarând ieri că va încerca să forțeze play-off-ul cu ilfovenii.

Tot ieri v-am prezentat primele reacții ale ex-dinamovistului după divorțul de Dinamo (detalii aici). În cadrul unei emisiuni desfășurate la Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari, acolo unde primar este Florentin Pandele, Bălănescu a fost gratulat de impresarul Bogdan Apostu. ”Este cel mai bun pe acte din Liga 1. Va reuși să facă treabă bună la noua echipă. Noi am încercat să colaborăm și la Dinamo, doar că nu s-a putut. Discutasem să-i aducem pe Sergiu Buș și pe Mihai Butean, nu ar fi fost o problemă. Bogdan a vrut și el, toată lumea voia, doar că nu s-a materializat transferul, nu din cauza noastră”, a spus impresarul.

Atacantul Sergiu Buș a jucat la Gaz Metan în sezonul anterior, iar acum a fost transferat la FCSB, în timp ce Mihai Butean a fost transferat anul trecut de CFR Cluj de la Astra, apoi împrumutat la Mediaș.

Citește și

Contra sare la gâtul lui Cortacero: ”Să se uite în dicționar!”