Bălănescu, la despărțire: ”Eram pe punctul să pierdem două puncte, dar am scos-o la liman”

Bogdan Bălănescu s-a despărțit de Dinamo 21 de ani și 4 luni, și-a calculat exact cât a stat în Ștefan cel Mare. Este noul director general al clubului FC Voluntari, are și o afacere personală în această localitate. La plecare, fostul șef al ”câinilor” a avut un discurs lacrimogen.

”Sunt foarte trist. A fost o perioadă foarte grea, în special în ultimii trei ani. Mi-a fost greu să mă despart de Dinamo. Am plâns, sufletul îmi plânge! Asta e viața. Era momentul unei schimbări. În ultima perioadă am fost acuzat de tot felul de oameni în care am avut încredere. Asta e. Decizia era luată de mult timp, dar problemele din ultima vreme m-au făcut să mai stau. Mi-am dorit ca echipa să nu fie demontată.

După ce am avut certitudinea că s-a rezolvat ultima problemă cu banii, am semnat rezilierea. Pentru moment, am scos-o la liman. Acum două săptămâni, Dinamo a fost pe punctul să piardă două puncte, am rezolvat-o pe ultima sută de metri. Sunt bucuros că plec cu fruntea sus.

Nu discutăm de spanioli sau de români, vorbim de clubul Dinamo. Spaniolii sunt nou-veniți în România, la Dinamo. Problema majoră este cea financiară. Dacă patronul va susține financiar echipa, acești băieți vor avea rezultate care vor uimi puțin Liga 1. S-au angajat să achite datoriile, e normal să achite datoriile. Nu țin eu socoteala nimănui, fiecare decide ce are de făcut. Nu mai e problema mea dacă se vor ține de cuvânt sau nu. În trecut, ce se promitea se și întâmpla.

Totul a fost respectat. Dacă se rezolva problemele financiare, o să vedeți o echipă la Dinamo de care suporterii o să fie mândri. Nu am luat niciun ban și nici nu mă gândesc la bani. Nu voi da Dinamo niciodată în judecată! Dacă se consideră că merit să-mi primesc drepturile, foarte bine. Dacă nu, asta e viața”, a declarat Bălănescu la sport.ro.

Citește și

Mesajul lui Klaus Iohannis: ”Mulțumim cadrelor medicale. Copiii de azi își vor aminti de acest efort național”