Bălănescu l-a depășit pe MM Stoica! Mesajul extrem de dur al fanilor-acționari

Dinamo trage din greu să scape de zona retrogradării. Echipa e pe ultimul loc în Liga 1, dar are două meciuri mai puțin în palmares, restanțe cu Chindia și cu Hermannstadt. Fanii-acționari din PCH și din programul DDB au publicat în această seară un mesaj extrem de dur la adresa directorului general Bogdan Bălănescu.

Chiar dacă nu i-au dat numele într-o înregistrare audio cu iz de acuzație, suporterii au făcut referințe exacte la adresa șefului managementului clubului pe care-l vor plecat cât mai repede de la Dinamo. Și pe care-l acuză ca fiind primul vinovat de situația din prezent, dar și de faptul că cei din DDB încă sunt împiedicați să preia controlul la club. ”Meme Stoica nu mai este cel mai antipatic om pentru câini!” este titlul sugestiv al postării.

hotel iceberg balcic-->

”Tu ești groparul lui Dinamo pentru că l-ai dat afară pe Rednic pentru locul 9 și nu ai bunul simț să pleci după ce-ai dus echipa pe locul 14 cu un picior în liga a doua! L-ai adus pe Neagoe, omul lui Giovanni, să ciugulească toată lumea de la RIN. Te ascunzi de un an de zile pentru că știi că ești vinovat pentru tot dezastrul de la Dinamo.

hotel pam beach olimp-->

Tu ești groparul lui Dinamo pentru că vine un jucător tânăr care spune că are salariu de 2.800 de euro, dar primește doar 1.600, pentru că restul se duce în alte buzunare. Sau se fură sub ochii tăi mâncare și combustibil de la Săftica! Dacă-i dai afară pe cei ce au ceva de zis de tine. Dacă le ceri antrenorilor să bage în echipă jucătorii anumitor impresari. Dacă ești lingușitor, slugarnic și fățarnic. Dacă aștepți să se strice mașinile închiriate de la Sixt ca să le duci la service-ul tău. Dacă te lauzi că ești ofițer MAI, dar nimeni nu știe ce școală ai terminat! Dacă ai chemat Garda să facă dosare suporterilor. Dacă împiedici pe toate căile preluarea clubului de către suporteri pentru că-ți tremură chiloții că vei fi primul zburat. Să-ți fie rușine!” este mesajul postat pe Facebook.

Meme Stoica nu mai este cel mai antipatic om pentru câini!

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Vineri, 3 iulie 2020

Citește și

”Câinii”, iar în alertă! Așteaptă răspuns clar dacă joacă meciul


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed