Bălănescu iese la atac și dă detalii despre Dinamo

Dinamo a demarat antrenamentele pentru a pregăti etapa de duminică, meciul cu FC Voluntari de la ora 21:30. Bogdan Bălănescu, directorul general al roș-albilor, a avut o reacție dură la Pro Sport, considerând că echipa sa a fost sacrificată la nivelul Ligii 1.

”Este o enigmă ceea ce s-a întâmplat cu aceste testări, dar nu ne mai gândim decât la faptul că jucăm și să învingem. Noi am fost primul club din Liga 1 cu un caz de COVID, lumea nu a fost pregătită. Noi am respectat întocmai protocolul medical și indicațiile DSP Ilfov, dar am fost cobaii fotbalului românesc. Protocolul medical nu s-a adoptat la fel, peste tot. Alții au putut să facă unul, câte 3 teste pe zi, noi am stat 7 zile, 14 zile.

hotel iceberg balcic-->

Aseară, a fost un antrenament de adaptare la efort după o mai mare pauză. O să vedem zilele acestea ce nivel real de pregătire. Trebuie făcute modificări în protocolul medical. Dacă echipa e testată azi, iar rezultatele vin poimâine, formația nu e oprită de la antrenamente. Pot exista cazuri de infectări.

hotel pam beach olimp-->

Sunt conducători care se preocupă mai mult de situația lui Dinamo, decât de cea din curtea lor. Au avut și ei în curte cazuri de COVID, ar trebui să se preocupe de ceea ce e la ei. FC Botoșani nu a avut medic la meci, astea sunt neglijențe! Nu e vina clubului Dinamo că au fost cazuri de coronavirus la jucători. Și la CFR Cluj au fost multe persoane infectate, apoi au refăcut testele și-au ieșit negativ. Și la noi doamna doctor mi-a spus că n-ar fi urme de infectare la unele persoane de la Dinamo! Nu știu dacă e vorba de malpraxis, dânșii pot da vina pe aparat. Lumea e nepregătită vizavi de coronavirus, peste tot pe glob, e ceva nou și nu prea avem explicații.

Magazionerul a așteptat 5 ore la stadion să fie dus cu salvarea la stadion. Nu am putut vorbi cu niciun doctor, apoi n-a făcut testul nici a doua zi, nici a treia zi, de-abia după 10 zile. E de domeniul SF, la Iași s-a putut testa jucătorul a doua zi, iar echipa a jucat imediat. Nu e prima oară când suntem într-o asemenea situație. Cu Sepsi am jucat tot după o săptămână de pauză. Și am pierdut, știți ce s-a întâmplat. Sper că se va găsi o soluție pentru ca Dinamo să nu aibă de suferit, fiindcă altfel vom avea multe de spus apo! FRF va lua decizia finală.

Noi am militat de la început pentru ca play-out-ul să se joace. Ați văzut și situația din Turcia, au apelat la o soluție bună, de a mări numărul de echipe și nu a mai retrogradat nimeni. La liga a doua la noi sunt multe echipe de tradiție. Nu trebuie să punem banul pe primul plan în acest moment! Clubul Dinamo a testat cel mai mult, și jucători, și personalul administrativ, iar personalul de la Săftica a fost testat alături de echipă”, a comentat Bălănescu.

Citește și:

De ce Bulgaria a atras turiștii români ce mergeau în Turcia și în Grecia


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed