--> -->

Bălănescu: ”Eu asta îmi doresc pentru Dinamo”

Dinamo se pregătește astăzi de conferința lui Dusan Uhrin, apoi echipa pleacă spre Mediaș, acolo unde vineri se va duela cu Gaz Metan, o formație dezmembrată de probleme.

Ceea ce este evident, și din punct de vedere matematic, ”câinii” vor evolua la barajul de menținere/promovare în Liga 1, pe 22/29 mai, împotriva locului 3 din liga secundă, ocupat, momentan, de U Cluj.

Doar că ardelenii vizează promovarea directă, fiind la luptă cu Petrolul Ploiești și cu Hermannstadt.

Au trecut peste trecut

Numele lui Bogdan Bălănescu a revenit pe tapet pentru a redeveni numărul 1 executiv din Ștefan cel Mare, din vară, când se anunță o rebranduire masivă nu doar în privința siglei și a numelui. Managerul celor de la FC Voluntari a revenit la relații mai bune cu cei din galerie, a rămas un suporter al ”câinilor”, acolo unde a lucrat două decenii.

În vara 2019, Bălănescu, acuzat că l-a mazilit pe Mircea Rednic, a devenit inamicul public numărul 1 al dinamoviștilor. A fost amenințat în fața propriei case, au fost scene teribile!

Mesajul

”Îmi doresc din tot sufletul să se salveze Dinamo la baraj. Au un antrenor și o echipă să realizeze obiectivul din acest an. Asta este situația. Gândiți-vă în ce condiții a început Dinamo acest sezon.

După victoria cu FC Voluntari (n.n. râde), au avut interzis la transferuri. Nu este ușor de gestionat un club ca Dinamo”, a spus Bogdan Bălănescu, la ProSport Live.

Citește și

Fost conducător al lui Dinamo, decorat cu o medalie în Europa