--> -->

A părăsit Dinamo, dar ajută din umbră cu licența și pe cei din DDB

A fost unul dintre cei mai apostrofați oficiali din istoria recentă a clubului din Ștefan cel Mare, din cauza mazilirii lui Mircea Rednic în vara 2019. Cu toate că s-a comportat mereu la derby-uri ca un ultras!

Bogdan Bălănescu este numărul unu la FC Voluntari după ce a demisionat de la Dinamo în noiembrie. Chiar și așa, Bogdan lucrează din umbră la dosarul de licențiere al ”câinilor”, a anunțat Prosport. Oficialul îi ghidează pas cu pas pe dinamoviști și îi organizează când vine vorba de plățile care se fac din banii adunați de DDB!

În ciuda faptului că cele două echipe se vor lupta în mod sigur în play-out, deci sunt adversare directe, Bogdan Bălănescu ajută în continuare fostul său club. Sursele ProSport susțin că oficiali de la Dinamo și liderii suporterilor PCH care conduc programul socios ”DDB” sunt în continuă legătură cu Bălănescu. Acesta le ghidează fiecare pas în vederea completării dosarului de licențiere pentru sezonul viitor de Liga 1.

Mai sunt de adunat peste 600.000 de euro pentru obținerea licenței, iar suma trebuie adunată până la finele acestei luni. Roș-albii speră ca amicalul cu Dinamo Kiev să le rezolve acest caz, chiar dacă joi Pablo Cortacero vizează să fie repus în drepturi de justiția română.

Bălănescu este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai profesioniști conducători de fotbal din România, iar plecarea sa de la Dinamo a lăsat un mare gol. În acest moment, în club nu mai este nimeni care să știe să ducă de la un capăt la celălalt procesul pentru licențiere.

Pe lângă această parte tehnică, Bălănescu le transmite celor din DDB și ce plăți sunt extrem de urgente și ce mai poate aștepta, astfel încât cheltuielile care se fac să ajute în dosarul de licențiere.

E posibil ca Bălănescu să se întoarcă la clubul său de suflet din vară. Acesta le-a transmis liderilor PCH că la finalul sezonului ar fi dispus să discute despre posibilitatea unei reveniri, după ce se asigură că Voluntari nu retrogradează.

Citește și

Diana Șoșoacă, reacție dură după clasarea dosarului morții lui Bogdan Stanoevici: ”Merg acolo”