Bakaj a rămas dinamovist: ”Dacă n-ai bani, poți să fii și Real Madrid”

Elis Bakaj, 35 de ani, vrea să revină în fotbal, visând la revirimentul lui Dinamo. Numit în urmă cu un deceniu ”Cristiano Ronaldo al Albaniei”, fostul mijlocaș a vorbit despre clubul din Ștefan cel Mare și a detaliat cum îi merg afacerile la București.

”Când m-am lăsat de fotbal, am zis că mă apuc de antrenorat. Acolo e viața mea, acolo știu cel mai bine. Încă puțin și termin Școala de antrenori în Albania, pentru copii, apoi „A”-ul și „Pro”-ul.

Să vedem cum voi fi ca antrenor, încerc să-i învăț cât mai multe pe copii”, a început fostul mijlocaș într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

”O să fiu cel mai fericit când vor promova”

”Dinamo este în Liga 2 și mă doare sufletul… Țin cu Dinamo, acolo am jucat, sper să revină mai repede în prima divizie. O să fiu cel mai fericit dacă va promova. Șanse sunt. Acolo trebuie schimbat mult, trebuie investit puternic. Fără bani, doar supraviețuiești. Dar cât să reziști?! Nu e ușor la un club ca Dinamo, cu tradiție, e nevoie de bani mulți.

Vorbim de tradiție, de istorie. Era un club care se bătea doar la campionat și Cupă, acum să ajungă în „”B”… Însă dacă nu ai buget, bani, nu mai poți face performanță, poți fi tu și Real Madrid.

Eu, antrenor la Dinamo, în viitor? Da, da. O să vedem, mai am ani buni până să capăt experiență”, a comentat Bakaj.

”Românul iubește șaorma”

Elis are două șaormerii, ”Băneasa”, în Pipera și în Titan.

”Merge foarte bine. Lumea consumă șaorma aici, românul iubește acest fel de mâncare. Sunt și prețuri bune, iar în ziua de azi te ghidezi după așa ceva. Contează, e criză! Contează și un leu, doi, trei, patru. Lumea nu mai are mulți bani, iar oamenii trebuie să mănânce.

Toată lumea zice: ”O să vină criza!”. Nu, domnilor, criza a venit! Fiecare e atent la fiecare leu din portofel. Lumea nu mai e cum era înaintea pandemiei.

Vreau să fiu optimist. Deschid televizorul, aud și văd lucruri rele. Ce să fac?! Trebuie să găsim o cale de a ieși din criză, atât în România, cât și în lume. Trebuie să apreciem mai mult lucrurile bune, atunci când le avem”, a mai reacționat Bakaj.

Citește și

Mihai Stoica, după ce Leo Strizu l-a comparat cu Fane Spoitoru: ”Răspunsul meu e același!”