Badea mai pune o piedică lui Dinamo, cu noua siglă!

Noua emblemă pe care Dinamo o pregătește pentru sezonul viitor creează tensiuni.

Din informațiile GSP, Nicolae Badea (73 de ani), care tocmai i-a invitat marți seară la cină pe jucătorii echipei, ar vrea, de fapt, ca formația din Liga 1 să păstreze actuala siglă!

Le-a interzis, ”câinii” și-au ales altă stemă

În urmă cu o lună, Badea le-a interzis ”câinilor” să mai folosească actuala emblemă în scopuri comerciale, motiv pentru care Dinamo a început un proces de rebranding.

Șeful de la Computerland urmărește cu mare atenție procesul de rebranding declanșat de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu. Badea a notificat clubul din Liga 1 să nu mai folosească în scop comercial sigla și denumirile aparținând societății sale (FC Dinamo, Fotbal Club Dinamo București sau fc.dinamo.ro).

”În cazul în care nu veți înțelege să vă conformați celor solicitate, vom depune toate eforturile pentru a obține respectarea drepturilor noastre, restabilirea ordinii garantate prin norma imperativă a legii, recunoașterea drepturilor noastre exclusive și sancționarea personalor ce se fac vinovate de astfel de fapte.

Mai mult, înțelegem să ne cuantificăm prejudiciul suferit, la acest moment, separat de faptele ulteriore ale societății dumneavoastră la suma de 1.000.000 Euro”, se arată în notificare.

Ce vrea să blocheze

Sursele GSP susțin că Nicolae Badea va încerca să blocheze înregistrarea noii sigle aleasă de suporteri, astfel încât emblema veche să fie păstrată și folosită doar în scop sportiv.

Din informațiile GSP, Nicolae Badea a trimis notificarea către Dinamo 1948 SA, după ce gruparea din Liga 1 nu a acceptat să plătească un comision de 10% din vânzările produselor inscripționate cu emblema deținută de omul de afaceri, prin Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București.

Același comision este perceput tuturor societăților interesate să comercializeze accesorii cu sigla cu cei doi câini roșii.

Noua siglă lui Dinamo, în formă de scut, cu o impunătoare literă „D” în mijloc și margini aurii, va fi stilizată, iar varianta finală urmează să fie prezentată după returul barajului de menținere/promovare în Liga 1, programat pe 29 mai cu U Cluj.

Citește și

Lovitură: profesorii nu mai pot face meditații cu elevii din clasele la care predau