--> -->

Azankpo a ajuns la Dinamo: ”Așteaptă, mă gândesc”

Desire Segbe Azankpo are mare încredere că va pune umărul la salvarea de la retrogradare a formației din ”Ștefan cel Mare”, după ce a lăsat pe Dunkerque, penultima clasată în Ligue 2.

În Franța, în acest sezon a bifat 17 meciuri și a marcat o singură dată. Azankpo a ținut cont și de sfaturile lui Mike Cestor, de la CFR Cluj, care i-a recomandat să accepte mutarea.

”Dinamo e club mare”

Vârful spera să prindă un transfer într-o țară cu un fotbal mult mai dezvoltat decât cel din România, dar s-a răzgândit când a auzit că este vorba de Dinamo.

”Dinamo este un club mare. Ştiu că se află într-o situaţie dificilă, dar Dinamo e întotdeauna Dinamo. Vin să încerc să ajut.

Am fost sunat şi am discutat despre acest proiect. Mi s-a zis de România, iar eu am spus: ”Nu, nu, nu, prietene, nu merg”. Apoi a spus de Dinamo.

”Aşteaptă, mă mai gândesc”. Dinamo este un club mare, cred că vor aduce jucători care să ajute. Singur nu pot face nimic, dar împreună cred că putem face ceva”, a declarat Azankpo la sosire, conform DigiSport.

”Sunt pregătit deja să joc”

”De ce nu am vrut în România? Pentru că în fotbal contează Anglia, Spania. Eu am fost în Franţa şi a fost bine pentru mine, dar aici Dinamo e un club mare şi e dificil să spui că nu crezi că poţi face treabă, aşa că am venit să ajut.

Cred că sunt pregătit deja să joc. Da, sunt pregătit. Depinde de antrenor, dar eu sunt pregătit.

Toată lumea ştie cine e Dinamo. Ştiu istoria, ştiu că are 18 titluri. E un club mare. Nu ştiu totul despre club, însă doar numele spune ceva. Am un prieten la Dinamo. Jucătorul nou, numărul 8, Pierre.

L-am întâlnit pe Cestor la Cluj. Ştiu câţiva jucători de aici, i-am sunat să îmi dea informaţii. Mi-au spus să vin aici că va fi bine pentru mine. Sper că românii sunt oameni buni şi că mă vor primi bine”, a declarat Azankpo.

Citește și

Cioloş: ”Nu plec!”. Mesaj drastic către colegii din partid, replica dură a lui Barna