Avocatul spaniolilor despre Negoiță: ”Oricum, ar fi câștigat suma asta!”. Patronul, de negăsit

”Spaniolii” nu au renunțat la ideea de a cumpăra Dinamo de la Negoiță sau cel puțin joacă tare! A declarat Toni Curea, vineri seară, că patronul clubului are termen până luni să ofere răspunsul final. Avocatul investitorilor, Mihai Radu, a oferit detalii în această noapte. Și el a mers pe aceeași idee.

”Există încă deschisă posibilitatea finalizării tranzacției, nu mă pot exprima însă cât timp mai pot aștepta un răspuns, dar la această oră sunt dispuși. Am citit și comunicatul lui Dinamo, intervențiile lui Negoiță și ale reprezentanților suporterilor. Am încercat și noi să răspundem. Nu știm nici noi exact unde s-a rupt toată această negociere.

L-am sunat încă o dată pe domnul Negoiță astăzi, nu mi-a răspuns la telefon. Am primit un mesaj de la un avocat și mi-a spus că ar fi fost deranjat că noi am fi intervenit în presă. Noi am făcut-o doar după ce s-au susținut o mulțime de lucruri nefirești la adresa clienților mei”, a declarat Mihai Radu la Telekom Sport.

”Problema e alta, că s-a solicitat din partea clienților mei o dovadă a bonității. În decursul negocierilor, până joia trecută, nu s-a pus problema nici din partea domnului Negoiță, nici a avocaților, nu s-a pus problema unei dovezi că dispunem de această sumă. Noi chiar am făcut o suplimentare, pe lângă cele 10 milioane de care știa toată lumea că urmează să îi investim, atunci am pus și o garanție de 500.000 de euro dacă în termenul respectiv noi nu depunem suma. Nu știu ce ar fi avut clubul de pierdut. Câștiga oricum 500.000 de euro. Aveam un extras de cont pe care am vrut să îl prezentăm personal, ca să nu apară în presă. Era dovada”, a concluzionat Mihai Radu.

Citește și

Au revenit românii din Germania! Avertismentul Ministerului de Externe

[post-views]
[post-views]