--> -->

Avertisment la Dinamo: ”Dacă nu se rezolvă săptămâna asta”

Ionel Augustin a fost adus la echipa mare a ”câinilor”, secund al lui Iulian Mihăiescu, dar amândoi sunt interimari.

Situația la formația roș-albă rămâne în continuare incertă, în ciuda așteptărilor optimiste că va sosi un investitor care va salva clubul.

”Sportiv stăm bine, financiar prost”

Ionel Augustin a mai declarat că jucătorii vor să continue la Dinamo în ciuda tuturor problemelor cu banii. Au sosit, deja, Bogdan Gavrilă, Vali Lazăr și Neluț Roșu, momentan, doar primul a fost prezentat oficial.

„Am discutat cu jucătorii, văd că sunt băieți de caracter și vor să continue dacă discută cineva cu ei. Sportiv stăm bine, financiar stăm foarte prost. Nu are cine să le rezolve problemele.

E greu să ținem jucătorii și vor apărea și cei de la Dinamo U19, însă doar cu ei te duci în Liga 3 fără probleme”, a spus fostul fotbalist de glorie al lui Dinamo.

”Ei vor să ajute”

Cei trei jucători care au debutat în amicalul de la Chiajna nu au semnat încă cu Dinamo, însă Ionel Augustin dă asigurări că aceștia vor să ajute în ciuda incertitudinii.

„Sunt șanse mari ca Neluț Roșu, Vali Lazăr și Bogdan Gavrilă să rămână la Dinamo. Ce, ei sunt în probe? Nici vorbă. Au venit și vor să ajute Dinamo.

Sunt dinamoviști, știu situația și vor ajute. În cazul în care vine cineva și discută cu ei de contracte vor rămâne cu siguranță aici. Dacă nu se rezolvă săptămâna asta, e destul de târziu”, a mai declarat el.

Citește și

Anunț important pentru românii cu zboruri anulate. Documentul pe care trebuie să-l ceară în aeroport