--> -->

Avantaj Dinamo? Probleme mari în defensiva Oțelului

Oțelul Galați așteaptă cu încredere meciul cu Dinamo de vineri seară, de la ora 21:00.

Dorinel Munteanu e pe val!

Dunărenii au obținut o victorie în ultima etapă, 2-0 în deplasare în Bănie cu FCU Craiova, prima de la revenirea în Liga 1 după 8 remize bifate în primele 9 etape. Iar marți, trupa lui Dorinel Munteanu a debutat cu dreptul în grupele Cupei României, 4-1 cu SCM Zalău.

Gălățenii sunt optimiști că vor continua șirul meciurilor pozitive și mâine seară, cu Dinamo, formație ce-a bifat trei eșecuri la rând în ultimul lună în prima divizie.

Probleme mari în defensivă! Cel puțin un titular este out

Dorinel Munteanu are probleme uriașe în centrul liniei defensive. Accidentarea fundașului François Yabré, unul dintre titularii echipei încă de când formația era în al treilea eșalon. Stoperul de 32 de ani a avut probleme la coapsă mai vechi, dureri resimțite încă dinaintea partidei cu Rapid (0-0), care l-au scos de pe teren runda trecută în Bănie în minutul 33.

Africanul cu pașaport norvegian va absenta de la confruntarea cu Dinamo, Dorinel Munteanu speră să-l recupereze totuși pe celălalt stoper titular, Dragan Lovric, care are și el o inflamație, în ziua jocului va afla dacă se poate baza pe croat.

Oricum, tehnicianul s-a gândit la folosirea lui Ariel Lopez în centrul apărării, fostul căpitan al Buzăului poate evolua și închizător. Totodată, mai există și posibilitatea folosirii lui Cisse, care a și marcat un gol la Zalău, dar fotbalistul mai trebuie să se pună la punct cu pregătirea.

”Din păcate, voi absenta din cauza acelor probleme medicale. Durerile au început încă dinaintea partidei cu Rapid, unde n-am jucat, am crezut că sunt refăcut sută la sută, de aceea am și jucat la Craiova. Din păcate, sunt accidentat și voi fi doar spectator cu Dinamo. Dar sunt sigur că băieții ne vor oferi tuturor fanilor Oțelului o victorie frumoasă”, a reacționat François Yabré pentru GSP.ro.

Zece meciuri a adunat Yabre în actuala ediție pentru Oțelul.

Citește și

Secretul lui Dorinel Munteanu: ”Nu mai pune gura”