--> -->

Avantaj Dinamo: Dorinel Munteanu nu e la meci!

Oțelul – Dinamo este programat joi, de la ora 20:30, televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Gazdele anunță că va fi sold-out în privința biletelor, 12.300 de tichete vândute, dinamoviștii au 640 de bilete la meci, conform informațiilor PCH.

Luptă directă pentru acel loc promovabil

În afara orgoliilor dintre galerii, cele două formații sunt în luptă directă pentru ultimul loc promovabil direct din play-off-ul ligii secunde.

Dunărenii ar vrea să celebreze a doua promovare la rând și revenirea în eșalonul de elită cu un succes în fața ”câinilor”. Ovidiu Burcă și compania își joacă ultima șansă de a mai continua lupta pentru promovare directă, altfel vor rămâne pe loc de baraj. Antrenorul roș-albilor va fi din nou față în față cu echipa al cărui director sportiv a fost în urmă cu 8 ani.

Dorinel Munteanu, suspendat pentru Oțelul – Dinamo

În schimb, din informațiile GSP.ro, confirmate și de reprezentanții gălățenilor, Dorinel Munteanu, 54 de ani, nu va fi pe banca Oțelului în cel mai important duel al primăverii. Este din nou suspendat! S-a întâmplat și în turul play-off-ului, la 0-3 cu Dinamo la „Arcul de Triumf”.

Acum, a ajuns la cota de 4 cartonașe galbene încasate, astfel că, regulamentar, nu va avea drept de a-și conduce formația de pe bancă. S-a vrut eliminarea acestui detaliu regulamentar în ultima ședință a Comitetului Executiv al FRF, fără succes însă.

Antrenorul cu care Oțelul a luat campionatul în 2011 nu e hotărât dacă să vină sau nu la stadion. Dar, în cazul unui succes al formației sale, va fi cu siguranță pe teren, la finalul partidei. Mai ales că gălățenii vor să celebreze promovarea directă în cazul unei victorii cu Dinamo.

Sunt siguri că CSA Steaua nu are nicio șansă de a mai obține promovarea, în ciuda unor declarații optimiste ale reprezentanților din Ghencea.

Citește și

Cele trei ținte ale lui Ciucă la negocierile din Coaliție. UDMR amenință cu ieșirea de la guvernare