Au venit banii la Dinamo: ”Achitat”

Dinamo se pregătește de etapa cu Sepsi, marți, de la ora 17:00, ultimul meci de acasă din sezonul regulat, penultimul până la intrarea în play-out.

Cele două echipe se vor reîntâlni în această primăvara în play-out, doar că ardelenii nu au probleme la retrogradare, de care încearcă să scape ”câinii”. Sepsi este angrenată și în semifinalele Cupei României.

Iuliu Mureșan a dezvăluit că jucătorii lui Dinamo sunt cu banii la zi, inclusiv cu primele plătite după partidele cu UTA (0-0) și Gaz Metan Mediaș (4-0). După cum a declarat astăzi Flavius Stoican la conferința de presă, jucătorii vor avea un bonus și pentru remiza cu Rapid (1-1) de sâmbăta trecută.

”Banii nu s-au dat după meciuri în vestiar!”

După meciurile cu UTA și Gaz Metan Mediaș fotbaliștii lui Flavius Stoican aveau promise bonusuri de 10.000 de euro pentru toată echipa, respectiv 5.000 de euro, sume care au fost deja achitate.

”Băieții au arătat în sfârșit că înțeleg ceea ce ne dorim de la ei și acum suntem pe drumul cel bun. Am început să strângem și puncte, se putea și mai bine de când a venit Flavius Stoican, dar momentan sesizăm o schimbare în bine. Ne-am achitat și de obligațiile financiare, iar eu personal am semnat ștatele pentru primele promise băieților.

Tot ce s-a promis, s-a achitat, atât suma după meciul de la Arad, atunci când am făcut 0-0, iar jucătorii noștrii au luptat admirabil chiar și cu doi oameni mai puțin, cât și cea de la partida cu Gaz Metan, 4-0.

Însă, îmi pare rău că nu am învins Rapid în ultima etapă, dar a fost bun și un punct. Acum nu știu dacă aceste prime au făcut ca băieții să se mobilizeze suplimentar, însă totul e bine când se termină cu bine. Suntem cu banii la zi”, a declarat oficialul roș-albilor, Iuliu Mureșan, pentru ProSport.

”Nu contează asta acum”

”Ni s-a promis o primă după meciul cu Rapid. Chiar dacă nu e o sumă exorbitantă, mă bucură că se împarte egal la toată lumea. Nu doar că vrem, dar suntem și o familie unită.

Banii sunt necesari, dar nu la nivelul acesta, acum. Important este că în momentele grele avem în spate această galerie formidabilă, n-o spun doar de dragul cuvintelor. Banii sunt pe planul secund acum, jucătorii realizează asta”, a precizat azi Flavius Stoican.

Citește și

Armistițiu cu Steliano Filip: ”L-am văzut”