Au lămurit situația lui Dusan Uhrin: ”Era normal”

Dinamo se reunește marți, pe 15 iunie, pentru a pleca într-un stagiu de pregătire la Bolu, Turcia, pe 21 iunie, iar pe 27 iunie este prevăzut amicalul cu Galatasaray Istanbul în cantonamentul acestei grupări, în cantonamentul de la Florya.

Liderii DDB au făcut lămuriri în cazul lui Dusan Uhrin (53 de ani), după ce antrenorul ceh s-a revoltat în privința situației delicate din ”Groapă”.

Suporterii lui Dinamo susțin că i-au plătit salariile lui Uhrin, despre care spun că-l vor avea pe bancă și în sezonul viitor.

”Dușan are banii în cont, salariu plus bonusuri! DDB virează banii în club, iar de acolo se ocupă contabilitatea lui Dinamo. În ciuda tuturor problemelor, nu avem niciun semnal că ar intenționa să abandoneze.

I-am făcut contract până în 2022, în termenii pe care îi merită, Mister este un profesionist, așa că Dinamo îl va avea pe bancă și în sezonul următor!”, au precizat fanii dinamoviști.

Zilele trecute, un interviu al lui Dusan Uhrin a stârnit rumoare printre suporteri. ”Faptul că nu primise salariul și problemele indicate era normal să îngrijoreze. Sigur că sunt probleme la Dinamo, Mister a fost întrebat și a oferit răspunsuri oneste!

Suntem norocoși să-l avem alături, aducerea lui a fost poate cea mai inspirată mișcare a DDB. Își închipuie cineva că nu am avea grijă de omul adus chiar de noi?!”, au transmis cei de la DDB.

Uhrin a dezvăluit că nu a primit niciun ban în acest mandat, că are nevoie de transferuri și că nu știe ce planuri are conducere pentru viitorul apropiat. Cehul a preluat-o pe Dinamo în aprilie și a adunat 9 meciuri pe banca echipei în Liga 1: 5 victorii, 2 egaluri, 2 înfrângeri.

Citește și

Confesiunea lui Leon Dănăilă: ”Am plecat de acasă la cerșit, așa mi-am salvat familia”