Au găsit antrenor! Este neamț, a fost selecționer, joi va fi prezentat

Dinamo joacă viitoarea etapă din Liga 1 luni seară la Sfântu Gheorghe cu Sepsi. Ieri, Dinamo a reziliat cu Ovidiu Burcă, 43 de ani, azi, Sepsi cu Liviu Ciobotariu, 52 de ani.

”Câinii” caută antrenor, deja s-a întâlnit cu Ionuț Badea și cu Florin Bratu, îl are și pe Liviu Ciobotariu pe listă, dorind o întrevedere și cu acesta. Sepsi s-a decis deja, mâine după-amiază își prezintă noul tehnician!

Un fost selecționer al Ungariei!

Cel mai probabil, noul antrenor al celor de la Sepsi va fi Bernd Storck (60 de ani), fost selecționer al Ungariei în perioada iulie 2015 – octombrie 2017.

Laszlo Dioszegi a refuzat să spună în mod direct numele noului antrenor, dar a precizat că acesta a bătut deja palma cu formația sa și urmează să fie prezentat joi, în jurul orei 17:00, la Sfântu Gheorghe.

”A fost dorința noastră (n.r. despărțirea de Liviu Ciobotariu). Totdeauna la fotbal știți cum e, când nu sunt rezultate, trebuie să luăm o decizie. Echipa are nevoie de un șoc. Avem foarte mare nevoie de un șoc. Nu eram supărat pe antrenori.

Nu poți să schimbi 20 de jucători. Vreau să-i mulțumesc domnului Ciobotariu, cu el am ajuns aproape de grupele Conference League.

Pornește într-o călătorie prin unele dintre cele mai spectaculoase insule grecești, în timp ce descoperi poveștile localnicilor. Odiseea mea grecească, pe Digi World, azi de la 21:00.

Mâine, la ora 17:00, o să numim un alt antrenor. Am promis că doar mâine (n.r. îi va dezvălui identitatea) la ora 17:00. Este un antrenor străin. Nu a fost niciodată în Romînia.

Costel Gâlcă e încă în Polonia. Noi nu putem să mai așteptăm. Noi am ales antrenorul. Este din Europa de Vest. E german. E un antrenor valoros, are un CV bun. E un antrenor care știe să lucreze cu băieții. Cred că va avea o mână de fier.

O să vedeți că are un CV destul de interesant. În România nu vin antrenori de la Borussia Dortmund sau Bayern. O să vedem mâine despre ce e vorba. Sperăm că o să avem un alt parcurs. Nu a depins de domnul Ciobotariu.

Jucătorii care nu se vor alinia, ne vom despărți. Trebuie să fim toți în aceeași direcție. Nu poți să te desparți de atât de mulți jucători. Avem 21 de jucători maturi.

Am discutat și cu el (n.red noul antrenor). Ideile lui sunt pe placul meu. E un antrenor căruia îi place să atace, face pressing sus. Atunci redevenim echipa care am fost cu domnul Bergodi, când am avut posesia 55-65%”, a spus Laszlo Dioszegi, la Fotbal Club la Digi.

Cariera lui Bernd Storck

Bernd Storck este liber de contract, după despărțirea din vară de belgienii de la Kortrijk.

Eupen, Genk, Dunajska Streda, Cercle Brugge, Mouscron și Tsesna sunt celelalte formații pe la care a mai activat în cariera de principal Bernd Storck.

Acesta a mai stat și pe banca naționalei Kazahstanului în perioada septembrie 2008 – decembrie 2010.

Citește și

Ce spune Predoiu despre fotografia în care Cherecheş apare cu răni pe faţă: ”S-o fi lovit în fugă”