--> -->

Atunci va elibera Traian Băsescu vila de protocol: ”Bravi bărbați ai țării”

Fostul președinte Traian Băsescu nu a eliberat încă vila de protocol, în care locuiește, pe care a primit-o după ce a fost numărul 1 al României.

Politicianul și-a pierdut diverse drepturi după ce instanța l-a declarat un fost colaborator activ al temutei Securități.

Tot el acuză

Băsescu a spus miercuri că se va muta din vila de protocol când apartamentul pe care l-a cumpărat va fi gata.

”Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de lași”, a spus Băsescu, la ieșirea din locuință.

Ca tot omul, are de semnat acte

”Nu știu, depinde…În primul rând, n-am semnat contractele pentru energie electrică, pentru gaze. În al doilea rând, am comandat o mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun și cărțile undeva.

Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de lași. Au ținut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică la interior.

Cât timp s-au înfruntat cu mine n-au fost în stare de nimic. După ce n-am mai fost activ în politica internă, și-au arătat vitejia. Bravi bărbați ai țării! E strâns aproape tot”, a spus Traian Băsescu, care a spus că a primit notificare de la RAAPPS.

Citește și

Nicușor Dan pentru încă 4 ani la Primăria Capitalei: ”Un mandat e prea puţin”