Atenție, Dan Petrescu laudă arbitrii! ”Nu știu ce școală fac ăștia în Europa”. Pe cine acuză, în schimb

Dan Petrescu și CFR Cluj au început cu o victorie drumul spre primăvara europeană, învingând cu 2-0 pe ȚSKA Sofia, în Bulgaria. Golurile lui Rondon și Deac au asigurat și un bonus de 570.000 de euro din partea UEFA. Joia viitoare, în Gruia, sosește Young Boys Berna, care a pierdut acasă, 1-2, cu AS Roma.

Antrenorul campioanei a făcut spectacol la conferința de presă de după succesul european. La un moment dat, a fost întrebat despre arbitraj. Petrescu și-a amintit de meciul cu FC Botoșani, acolo unde Sebastian Colțescu i-a arătat cartonaș roșu și l-a trimis în tribune. ”Lupta va fi mai încinsă în campionat, dacă aș avea și arbitraje… În Europa, sunt fantastice, în campionat, toți sunt împotriva noastră. Anul trecut, în play-off, ne-au făcut praf.

În Europa, nu știu ce școli fac ăștia, nici nu mă bagă în seamă, nu mă dă nimeni afară, arbitraj perfect! Nu iau niciun roșu! În România, sunt dat afară, ne fac praf pe unde ne prind, asta e realitatea, mă trimit în tribună, îmi dau roșu. Așa crede unul sau altul că devine faimos. Doi ani la rând, același arbitru mă trimite în tribune. În Europa nu mi-a dat nimeni roșu”, a reacționat Petrescu.

Citește și

Nelu Tătaru a explicat de ce România raportează un număr atât de mare de pacienți decedați din cauza coronavirus

No Comments Yet

Comments are closed