--> -->

Atât mai poate: unde a ajuns să joace Vali Lazăr

Vali Lazăr (33 de ani) mai face un pas în spate pe final de carieră.

După ce a părăsit pe Dinamo și a făcut un show dezgustător la un amical la adresa lui Ovidiu Burcă, și a făcut trecerea la CS Păulești, în eșalonul trei al fotbalului românesc, jucătorul care a purtat și banderola ”câinilor” a ajuns la CSO Băicoi, în eșalonul județean din Prahova.

La județeană

Vali Lazăr mai face un pas în spate pe final de carieră. Jucătorul crescut de Petrolul Ploiești și vândut de Dinamo în Qatar, în 2017, pentru 300.000 de euro, a ajuns la CSO Băicoi, locul 5 din Liga 4 Prahova, sezonul 2022-2023.

În stagiunea trecută, jucătorul care a trecut pe la Sportul Studențesc se întorcea, pentru al treilea mandat în „Ștefan cel Mare”. Totuși, aventura din „Groapă” a fost de scurtă durată întrucât, în urma unui conflict cu antrenorul Ovidiu Burcă, a plecat după doar câteva meciuri.

Ulterior, acesta a fost legitimat la CS Păulești, Liga 3, seria 5. Cu formația campioană a județului Prahova în 2021-2022, Vali Lazăr a încheiat pe locul secund play-out-ul seriei 5 din al treilea eșalon al fotbalului românesc.

Acum, pentru stagiunea 2023-2024, fotbalistul va juca la nivel județean, la CSO Băicoi.

”Nu ne oprim aici, mai avem pregătite câteva surprize plăcute pentru suporterii echipei noastre”, a declarat Toni Ioniță, conducătorul formației prahovene, conform Prahova Business.

130 de meciuri, 21 de goluri, 24 de pase decisive a bifat, în total, Vali Lazăr la Dinamo, conform Transfermarkt.

Dinamo primea, în 2017, peste 300.000 de euro pentru Lazăr

Legitimat în „Ștefan cel Mare” în trei perioade (2013-2017, 2020, 2022), fotbalistul îi părăsea pe „câini” în 2017, în schimbul a 300.000 de euro. Al Sailiya, din Qatar, unde evolua și Dragoș Grigore era noua destinație a fotbalistului. Ulterior, a mai bifat, în aceeași țară, formațiile Al Kharaitiyat (2018-2019) și Al Shahania (2020-2021).

La începutul stagiunii 2022-2023, se întorcea la Dinamo, după jumătate de sezon petrecut la CSM Reșița, cu care rata promovarea din Liga 3 în Liga 2. În „Groapă”, însă, intrat în conflict cu antrenorul Ovidiu Burcă, a fost nevoit să plece.

”Vali Lazăr nu mai e un jucător antrenabil. Iar când un jucător devine neantrenabil, ajungi într-un moment în care ai o vârstă, ai un anumit confort și nu mai răspunzi la comenzile antrenorului.”, declara Burcă, pentru GSP, în decembrie.

La o lună de la acel moment, într-un amical disputat la Buftea, între Dinamo și Păulești, fotbalistul a recurs la un gest rar văzut pe terenul de fotbal: a aruncat către Ovidiu Burcă cu două perechi de lenjerie intimă.

”Aș mai face de 10 ori acest gest. Dacă știu că un om mi-a făcut ceva cu rea intenție, trebuie întors cumva. Am întors-o în stilul meu caracteristic și unii au înțeles asta, alții nu.”, a precizat fotbalistul, în podcast-ul Victory Extra Time, în februarie 2023.

Citește și

Asta e ultima: amenzi date de radare mobile pentru șoferii care nu plătesc parcarea în București