Atacantul care vrea să vină la Dinamo: ”Marți, vom fi anunțați”

Atacantul Jordan Gele (31 de ani), din liga a două din Elveția, se află în discuții cu Dinamo, iar marți ar urma să se ia decizia finală în privința lui.

Impresarul lui Gele, fostul fundaș din Liga 1, Ousmane Viera, a confirmat interesul pentru atacantul de la FC Wil. A dat și câteva detalii.

Jordan Gele, atacantul anunțat de Andrei Nicolescu? ”Mâine avem un răspuns”

Jordan Gele, fotbalist care a evoluat în România doar la Șelimbăr, se află pe lista lui Dinamo.

”Jordan este pe listă. Am vorbit cu cineva de la Dinamo, nu-i voi spune numele. Momentan, nu au făcut o ofertă concretă. Ei caută alt calibru de jucători. Mâine (n.r. – marți, 6 februarie) vom primi un răspuns final. Sperăm că o să-l aleagă pe Jordan.

El a fost pe listă în vară, l-a dorit Ovidiu Burcă, dar Șelimbăr nu a vrut să-l lase să plece. Am vorbit cu Ovidiu atunci, era foarte interesat, dar nu s-a materializat nimic. Acum, el are oferte. Și din Elveția, dar și din Liga 1, din România.

El vrea doar la Dinamo. Îi place clubul și el vrea aici. M-au sunat echipe din Liga 1. El preferă Dinamo. (n.r. – Vrea la Dinamo, chiar dacă echipa este pe ultimul loc și are altă ofertă din Liga 1?) Da, da. Mâine vom avea un răspuns”, a declarat Ousmane Viera, în exclusivitate pentru iAMsport.ro.

Ce a spus Andrei Nicolescu

Andrei Nicolescu a promis suporterilor că, în zilele următoare, la club va sosi un nou atacant.

”Ne dorim un atacant care să aibă impact asupra noastră, să nu aibă nevoie de timp de adaptare. Am avut două ținte pe care le știți și care erau extraordinare, de impact în echipă, dar nu am reușit, probabil au fost prea sus pentru momentul în care este echipa Dinamo acum, dar nu era anormal să fi venit. Nu am reușit, dar ne reorientăm.

Știm că suntem sub presiune pe tema asta, probabil luni-marți (n.r. – preconinez că vom anunța). Un atacant este foarte, foarte important.

Sper ca după ora 12 noapte să reluăm niște piste destul de importante, depinde ce se întâmplă în campionatele mai importante, de unde jucătorii cu o cotă așteaptă oferte”, a precizat administratorul special, pentru Radio Dinamo 1948.

Citește și

Mihai Găinușă i-a blocat numărul de telefon lui Șerban Huidu: ”E totuși finul meu”