Atacanții doriți de Dinamo au schimbat foaia!

Flavius Stoican a solicitat insistent cel puțin un atacant, în condițiile în care îi are la dispoziție doar pe Mirko Ivanovski și Dusan Celar, sosit recent de la echipa secundă a lui CFR Cluj.

Dinamo a fost aproape de a-i aduce în Ștefan cel Mare pe atacanții Nikola Mandic (26 de ani) și Segbe Azankpo (28), dar mutările au picat pentru moment din cauza pretențiilor cluburilor de care aparțin cei doi fotbaliști, susține GSP.RO.

Problema este că roș-albii au pierdut vremea după acești doi jucători, ei și agenții lor transmițându-le celor de la București că pot veni gratis în Ștefan cel Mare!

În aer

Conducerea lui Dinamo plănuiește să închidă campania de transferuri din această iarnă cu cel puțin un atacant.

Roș-albii au negociat pentru transferurile a două vârfuri din străinătate, care ar fi trebuit să ajungă gratuit în Ștefan cel Mare, dar mutările au picat pentru moment.

Motivul? Cluburile de care aparțin Mandic și Azankpo, Rudar Prijedor, respectiv USL Dunkerque, nu mai sunt dispuse să-i lase pe jucători să plece gratuit.

Ce vor

Ele solicită sume în jurul a 100.000 de euro, pe care conducerea lui Dinamo nu concepe să le achite.

Dinamo va face un ultim efort pentru a-i aduce pe cei doi jucători, dar nu va plăti nicio sumă de transfer în schimbul lor.

Citește și

MM Stoica nu se lasă, acuză Dinamo: ”Bătaie de joc”