Marea lovitură pentru Dinamo: au rezolvat transferul iernii

Dinamo a oficializat până acum șapte transferuri, plus atacantul Dusan Celar, care este sub comanda lui Flavius Stoican la antrenamente.

În plus, roș-albii caută să rezolve cât mai repede alte tranzacții.

Update ora 00.30

Dinamo a realizat la miezul nopții transferul lui Jonathan Rodriguez de la CFR Cluj! Informația a fost confirmată de șefii clubului pentru Gsp.ro.

Mijlocașul va fi de marți la antrenamente, iar duminică ar putea evolua în derby cu FCSB.

Știrea inițiala:

Cine e la rând

Atacantul bosniac Nikola Mandic (26 de ani) a transmis că va ajunge marți la București, susține GSP.RO, pentru a regla ultimele detalii ale contractului cu Dinamo.

Se speră a se rezolva rapid situațiile lui Jonathan Rodriguez și Antoni Ivanov.

Conducerea dinamoviștilor a intensificat tratativele pentru a închide mercato de iarnă cât mai repede posibil. Șefii clubului tratează astăzi ultimele mutări ale echipei, ca urmare a negocierilor pe care le-au deschis de câteva zile.

Administratorul special Iuliu Mureșan a primit vești din partea lui Nikola Mandic 26 de ani, și a agenților săi, croatul transmițând că ar ajunge marți la București!

Fotbalistul a marcat 7 goluri în 16 meciuri pentru bosniacii de la Rudar Prijedor.

Petrovic a plecat

Stoican se bazează în avanposturi doar pe Mirko Ivanovski, la un cartonaș galben distanță de a fi suspendat o etapă, și pe Dusan Celar, care s-a alăturat antrenamentelor echipei, împrumutat fiind de la CFR Cluj II.

În ceea ce-l privește pe vârful elvețian Nemanja Petrovici, el a fost la pregătirile „câinilor”, dar a plecat, a rămas să se mai întoarcă la vară, va fi monitorizat până atunci!

Roș-albii vor să vadă cât de repede se pot baza pe Mandic, unul dintre puncherii campionatului bosniac.

Totodată, conform sursei citate, astăzi dinamoviștii au discutat despre detaliile contractuale ale mijlocașilor Jonathan Rodriguez, 31 de ani, CFR Cluj, și Antoni Ivanov, 26 de ani, de la CSU Craiova.

Citește și

ÎPS Teodosie nu se lasă. Oficializează în continuare Sfânta Liturghie