Atacant ”gen Ibrahimovic” pe lista lui Dinamo. Cum decurg tratativele

Șefii ”câinilor” au pus ochii pe Adi Nalic, 26 ani, internațional bosniac născut în Suedia.

E liber de contract, iar Dinamo e gata să rupă barierele financiare, oferindu-i un salariu incredibil de 22.000 euro, susțin cei de la Știripesurse.ro!

Debutat de Ivaylo Petev la naționala Bosniei

Mijlocaș ofensiv sau vârf, Nalic are aceleași semnalmente ca și celebrul Zlatan Ibrahimovic.

S-au remarcat ambii la Malmo FF, numai că atacantul care tocmai și-a anunțat retragerea a ales să evolueze în carieră pentru naționala Suediei.

În schimb, Nalic, 1,90 de metri, a intrat din vara lui 2021 în circuitul reprezentativei Bosniei, pentru care a strâns 9 selecții, fără niciun gol marcat însă. Interesant e că antrenorul cu care a debutat a fost Ivaylo Petev, actualul tehnician de la Universitatea Craiova!

Nalic a evoluat până la finalul anului trecut în prima ligă suedeză, la Hammarby (26 meciuri, 4 goluri, 1 assist), grupare unde e acționar chiar Ibrahimovic, cu un pachet de 23,5% din acțiuni!

Nalic a revenit acolo după o accidentare serioasă la genunchiul drept, ruptură a ligamentelor încrucișate. Leziunea l-a ținut pe margine aproape 9 luni, din aprilie 2022, când juca la Malmo FF, până la începutul lui 2023. Acum, a decis cu Hammarby o reziliere amiabilă a contractului, plănuind să-și găsească primul său angajament în afara Suediei.

”Sparge” banca Dinamo pentru Nalic?!

Dinamo a intrat pe fir de câteva săptămâni, spun surse apropiate tratativelor, și încearcă să-l convingă pe Nalic să vină la București. E subiectul pe care ”câinii” sunt gata să spargă banca.

Conform sursei citate, românii au pornit oferta de la un salariu de 17.000 euro pe lună, au majorat apoi la 20.000 euro pe lună, iar ultima plusare este până la 22.000 euro, o variantă pe care i-ar fi evocat-o într-o discuție la telefon chiar antrenorul Zeljko Kopic!

Fotbalistul deocamdată ezită să dea un răspuns ferm, agenții săi ar lucra pe piste paralele în Belgia și Olanda, unde, fiind cu statut de jucător liber, ar putea semna oricând, chiar dacă fereastra de mercato s-a închis pe 1 februarie în majoritatea campionatelor importante din Europa.

Citește și

Șerban Huidu, detalii despre episodul cu Andreea Esca înjurând la pupitrul știrilor: „Pe casetă era mult mai grav”