Atac și acuze din lumea fotbalului la adresa lui Iohannis: ”Mascaradă! Acolo se poate?”

Prelungirea stării de urgență i-a enervat pe mulți români, de la personalități publice la oamenii simpli. Decizia luată de președintele Klaus Iohannis a fost atacată, iar șeful statului a fost din nou contestat. În rândul celor ce-au ridicat vocea la adresa lui Iohannis se află și un fost internațional al României și fotbalist la Steaua și la Șahtior Donețk, printre altele.

În prezent antreprenor, Marian Aliuță acuză situația din România, dar și pe plan mondial. ”Nu cred, nu știu, să fie atât de grav, poate mă înșel. Am impresia că această criză e făcută pentru a câștiga unii și pentru a-i distruge pe alții. Unii câștigă: cei ce conduc lumea. Pot câștiga la bursă. Dar noi, cei care stăm în casă, ce câștigăm? O să ne fie mai greu după ce ieșim din izolare. Virusul a blocat planeta. Nu sunt singurul care are în cap ideea că e o manipulare din partea celor ce au creat acest virus.

Da, există teama. Uriașă. E un virus puternic, dar în astfel încât să nu poți lucra. Trebuie să mergem înainte, altfel se duce totul de râpă. După Paște va trece tot. Sunt unele țări unde se derulează activitatea 70 la sută. Acolo nu mai e virus? Ba mai este. De ce se duc oamenii să lucreze în Germania și în Anglia, unde se moare zi de zi cât nu sunt decese la noi?

magazin piese autoatu.ro-->

Dacă m-aș duce în noaptea de Înviere la biserică? Da, normal, dar n-aș sta în aglomerație. Aș sta retras și al lua Lumină. Auzi, Iohannis spune că ar trebui să stăm în casă în noaptea de Înviere. Dar pe cei de la aeroportul din Cluj nu i-a mai văzut?! Eu nu cred că autoritățile nu știau de muncitorii care se îmbulzesc să plece. Acolo există interes să ajutăm Germania. La biserică nu există interes. Într-o parte se poate, în alta nu. Totul este o mascaradă”, a comentat Aliuță la GSP Live.

Citește și:

VEȘTI BUNE Crește numărul de teste pentru Covid-19No Comments Yet

Comments are closed