Atac dur, Ponta către Tătaru: ”E precaut, e prost?”. Cu cine l-a comparat

O declarație a lui Nelu Tătaru se întoarce împotriva ministrului Sănătății. Victor Ponta, fost premier și actual șef al Partidului Pro România, a avut o reacție vehementă la adresa oficialului Executivului.

”Nelu Tătaru vrea să restricționeze circulația pe Valea Prahovei și Litoralul Mării Negre ca să combată pandemia de Covid-19! Propunerea mea este să înceapă să restricționeze circulația la sediul Guvernului, unde se bea whiskey și se fumează cigars fără distanțare socială și fără mască. La Iași, la ședințele de partide ale PNL, unde participă sute de persoane. La Timiș, unde primarul Robu și senatoarea Gorghiu vin cu elicopterul să inaugureze un teren de fotbal făcuți din banii dați de Liviu Dragnea prin PNDL. Să restricționeze la Unifarm și la Ministerul Sănătății să nu mai vină cu șpagă reprezentanții firmelor care câștigă contracte de milioane pe bandă rulantă!

Ce părere aveți dumneavoastră despre Nelu Tătaru – este precaut, este prost sau este penelist?

P.S. Nu este cazul să-l întrebăm pe domnul Tătaru ce înțelege el prin ”restricționat circulația pe Valea Prahovei”. Este DN 1 pe care merg zilnic zeci de mii de autovehicule. Sau pe Litoral. Constanța și Mangalia sunt orașe mari, iar Vama Veche punct vamal important. Cred că pur și simplu vorbește și el ca Lucovid Orban – adică bate câmpii!”, a scris Ponta pe Facebook.

Nelu Tataru vrea sa restrictioneze circulatia pe Valea Prahovei si pe Litoralul Marii Negre ca sa combata Pandemia de…

Publicată de Victor Ponta pe Duminică, 28 iunie 2020

Citește și

Șoc în fotbalul românesc! Un fost căpitan al lui Dinamo are Covid-19

No Comments Yet

Comments are closed