Atac cu talpa la adresa lui Iuliu Mureșan: ”Ce caută aici?! Face doar ce-i spune celălalt”

Ultimele săptămâni au fost teribile la Dinamo, iar eșecul de la Mioveni (1-2) a agitat și mai mult apele în Ștefan cel Mare.

Atât de mult încât Mircea Rednic a fost demis de către Iuliu Mureșan și înlocuit cu Flavius Stoican.

Dănuț Lupu (54 de ani), fost fotbalist important în istoria lui Dinamo, a comentat ultimele evenimente petrecute în Ștefan cel Mare.

Principala țintă a lui Dănuț Lupu a fost, de data aceasta, Iuliu Mureșan, cel care a decis îndepărtarea lui Mircea Rednic. ”Ce caută la Dinamo? Face ce îi spune Zăvăleanu și atât”, a spus Lupu, în tirada sa la adresa administratorului special al „câinilor”.

”L-a schimbat el primul”

”Jos pălăria pentru domnul Iuliu Mureșan, dar ce caută la Dinamo? Nu e specializat în nimic! Face ce îi spune Zăvăleanu (n.r. – administratorul judiciar)și atât. E un fel de purtător de cuvânt.

Rednic a luat decizia greșită când a venit. A crezut că va reuși să-l schimbe pe Mureșan cu ajutorul DDB-ului, doar că Mureșan a fost mai iute și l-a schimbat el primul pe Rednic”, a spus Dănuț Lupu, la TV Telekom Sport.

”Iubești o echipă, dar asta nu înseamnă că o și poți conduce”

”Nu-mi doresc retrogradarea, dar orice e posibil atâta timp cât totul se transformă într-o luptă între DDB și Mureșan.

Dacă ne luăm după rezultate și ce a vrut el să facă, e clar că și antrenorul are o vină. Nu știu dacă Rednic mai are aceeași putere de concentrare și aceeași capacitate de a se dedica fotbalului.

Știți ce nu înțeleg eu? Tu iubești o echipă, dar asta nu înseamnă că poți să o și conduci. Au făcut niște gesturi extraordinare, dar eu le-am spus că nu o pot duce la infinit așa. La un moment dat, vor trebui să dea socoteală. Au făcut greșeli, n-au adus pe nimeni lângă ei care să se priceapă la fenomenul fotbal”, a mai spus Lupu.

Citește și

Mugur Mihăiescu mesaj ironic și tăios pentru președintele Comisiei Europene: ”Măi Ursula, la noi o să-i zicem Crăciun!”