--> -->

Astra s-a testat la clinica lui Becali: 15 cazuri pozitive! Surpriză uriașă câți au ieșit la retestare

Subiectul este deja binecunoscut: 15 cazuri de coronavirus au avut cei de la Astra la prima echipă după testul RT-PCR de miercuri. Ulterior, a făcut și echipa a doua a giurgiuvenilor un control de același gen, 12 cazuri de coronavirus. LPF a dispus amânarea partidei de vineri dintre Dinamo și Astra din cauză că nu au sosit la timp rezultatele retestărilor.

Inițial, Astra a făcut testele la clinica lui Gigi Becali din Capitală, este vorba de Imunomedica, așa cum a mai efectuat și în trecut. Ulterior, joi și vineri au făcut retestări la o altă clinică, din Ploiești, iar rezultatele au început să sosească de la ora 23:00, vineri, când meciul cu Dinamo s-ar fi încheiat deja! Și rezultatele la retestări au fost uluitoare: doar 4 din cei 16 de la prima echipă au mai ieșit pozitiv!

Giurgiuvenii vor mai efectua luni o noua rundă de analize tuturor jucătorilor de la prima și de la a doua echipă, tot la o clinică din Ploiești.

Fanii-acționari ai lui Dinamo au reacționat vehement, după ce LPF a decis ca meciul dintre Dinamo și Astra, programat pentru azi, să fie amânat pentru 14 noiembrie 2020, ca urmare a cazurile de coronavirus de la formația din Giurgiu. Suporterii din PCH au acuzat că Astra a fost ajutată de DSP pentru a nu juca meciul.

RoboCooperativa s-a virusat – Partida se amână

Filiala Giurgiu a cooperativei ce trage sforile prin Liga 1 s-a folosit de DSP-ul local, în încercarea de a găsi pe cineva care să se opună deplasării echipei Astra către București.

S-ar crea un precedent periculos, care ar face ca toate noile reglementări ale LPF și FRF să devină inutile. Până la urmă este DSP-ul care decide dacă se joacă sau nu. Înseamnă că problemele de la sfârșitul sezonului trecut, când DSP-ul putea să decidă clasamentul, au rămas la fel.

Filiala GR a Cooperativei ar fi putut să apeleze la Centru, în Berceni, sau la Filialele SB, BT, CT, IF, pentru câțiva jucători valizi, pe principiul „valizii și valizele trebuie să circule”

Când a fost vorba de Dinamo, toate regulamentele s-au adaptat din mers, au fost scrise pe loc și modificate pe genunchi, pentru că nu facem parte din sateliții care gravitează în jurul buricului planetei.

Pentru noi era suficient un suspect la magazie, ca să stăm 14 zile în case. Apoi puteam fi scoși brusc din sufragerie și puși să jucăm.

Nu ne bucurăm de necazul altuia. Dorim ca giurgiuvenii să se facă bine. Sperăm să se vindece și de dependența cronică de butoanele din palat.
– Comunicat PCH

Citește și

Prima reacție a premierului Orban după discursul Patriarhului Daniel: ”Nu mă simt vizat. Ar trebui mai multă grijă”