--> -->

Ăștia sunt și atât pot! Leșinați, 0-0 cu Belarus la Budapesta

România a irosit două puncte care ar putea să ne coste enorm în drumul spre Euro 2024!

Israel a învins de două ori în prelungiri

Cu o victorie la Budapesta, cu Belarus (0-0), coroborate cu alte 3 puncte etapa viitoare acasă cu Andorra am fi abordat de pe primul loc ultimele confruntări, de foc, cu Israel (deplasare) și cu Elveția (acasă).

Israel s-a impus de două contra celor din Belarus, de fiecare dată în prelungirile partidei! Noi n-am putut…

România a atacat, a atacat, dar degeaba! Mai mult, Belarus ar fi putut să ne facă seara și mai neagră, fiindcă Horațiu Moldovan a avut trei intervenții salutare, ultima cu câteva minute înaintea finalului de meci.

Remiză cât un eșec

Edward Iordănescu a încercat diverse formule ofensive, însă nici clarviziune, nici șansă, atacanții nu au avut cheia care să deschidă lacătul din Belarus.

În cele șase meciuri jucate până la partida de la Budapesta, în preliminariile pentru EURO 2024, selecționata condusă de Edi Iordănescu a bifat trei victorii și trei rezultate de egalitate, în timp ce Belarus are o victorie, o remiză și patru înfrângeri.

Concluzia lui Gică Popescu după meci: ”Nu văd…”

”Nu avem o idee de joc, nu văd ceva colectiv, tot ceea ce apare este rodul calității individuale ale jucătorilor. Nu avem o idee comună, cum trebuie să atacăm, ce trebuie să facem.

Am adus și am pus multe mingii în careu, dar haotic, nu ceva gândit. Am aruncat din lateral în careu fără să avem un jucător care să exceleze în jocul aerian.

Se striga de pe margine ”calm, calm”, cum adică ”calm, calm” cu 7 minute înainte de final, la 0-0?! Când atunci trebuia să dăm foc la stadion, să facem ceva!

Belarus părea o echipă de amatori, nu ai de ce să te plângi, de gazon, de tribune goale, astea sunt alibiuri”, a comentat Gică Popescu după meci la Antena 1.

L-a distrus pe Ianis Hagi!

Silviu Ilie (35 de ani), fost campion al României alături de Oțelul, retras din activitate în 2018, nu l-a menajat deloc pe Ianis Hagi (24), introdus pe teren în repriza a doua a meciului dintre Belarus și România, scor final 0-0.

Acesta a scris pe Facebook: „Dacă nu era copilul lui Hagi nici liga a 4-a nu prindea, vedea, juca. Tot îl forțează pe leșinat”. Mesajul a fost însoțit de emoticoane care au trădat amuzamentul fostului mijlocaș.

Citește și

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, dați afară de la „Chefi la Cuțite”