Trebuie să încheie în Lituania, apoi e așteptat la Dinamo

Dinamo încearcă să se întărească pentru partea a doua a sezonului, acolo unde se va lupta pentru evitarea retrogradării.

”Câinii” au perfectat până acum două mutări, fundașul central Răzvan Patriche și fundașul dreapta Marius Tomozei.

Și mai sunt în discuții pentru diverși alți jucători, transferuri care nu s-au materializat și care nu se știe ce șanse au să se facă.

Eșec la debutul în 2022

Dinamo a pierdut primul meci amical din acest an, 0-2 cu CS Mioveni, o partidă disputată la Buftea, unde argeșenii sunt în cantonament. Urmeză sâmbătă seară un al doilea duel, de verificare, cu Farul lui Gică Hagi la Ovidiu.

Cu mari probleme în zona defensivă, ”câinii” continuă să caute jucători pentru acest post. În afara lui Alin Dobrosavlevici, stoperul constănțenilor, roș-albii au intrat în discuții cu Igor Jovanovic, 32 de ani, care a jucat la Astra Giurgiu până vara trecută.

Trebuie să-și rezolve în Lituania

Conform Fanatik, transferul lui Jovanovic e o chestiune urgentă, el urmând să-și rezolve situația de la Suduva, din Lituania, și să vină liber de contract la Dinamo.

Croatul are talie, 1.86 metri, e un jucător cu multă experiență, dar cunoaște foarte bine și Liga 1. Jovanovic a jucat 35 de meciuri pentru Sepsi în sezonul 2018/2019, iar în campionatul trecut a evoluat pentru Astra Giurgiu.

Citește și

Toma Cuzin, ”Firicel” din ”Las Fierbinți”, la mineriade: ”Să viziteze Bucureștiul și ni se spunea că sunt rockeri sataniști”