Asta-i mai lipsea! Lucescu prins la mijloc într-un scandal politic

Informația conform căreia Mircea Lucescu urmează să revină în fotbalul intern a fost intens mediatizată în acest week-end. Mai exact, Il Luce a fost anunțat ca noul manager general al Rapidului de către Dan Tudorache, primarul sectorului 1. Reputatul tehnician a revenit cu o precizare, prin care își manifesta posibilitatea de a ajuta, dar fără să se implice oficial.

Numele antrenorului este târât acum într-un scandal politic pe plan intern. Fiindcă filiala PNL din sectorul 1 a luat act astăzi de declarațiile lui Tudorache și a pornit o contraofensivă, trimițând chiar mesaje către către Lucescu! ”Tupeu maxim: Primarul PSD al Sectorului 1 folosește numele unei legende a fotbalului românesc în scopuri electorale”, se precizează în startul comunicatului. ”Totodată îi transmitem lui Mircea Lucescu rugămintea de a nu compromite o carieră ireproșabilă prin susținerea unor jocuri politice care au ca scop doar atragerea de capital electoral”.

PNL Sector 1 salută o eventuală revenire a lui Il Luce în fotbalul românesc, dar consideră că se folosește imaginea antrenorului. ”Îi solicităm primarului Sectorului 1 să facă o întâlnire publică pe acest subiect și să clarifice toate așa-zisele garanții pe care le oferă, cu doar câteva luni înainte de încheierea mandatului său, ce fonduri publice intenționează să implice și pe ce sunt bazate eventualele sale promisiuni. Știm că disperarea este mare și că Tudorache se agață de orice subiect care ar putea aduce voturi, la finalul unui mandat în care a excelat în absențe și tunuri din bani publici, dar îl somăm să înceteze cu manipulările privind rolul său în această posibilă mutare extrem de importantă pentru lumea fotbalului și pentru fanii echipei Rapid”, a declarat Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1.

Citește și:

S-a păcălit CFR Cluj cu Pașcanu? Ce-l așteaptă pe unul dintre pilonii de bază de la naționala U21No Comments Yet

Comments are closed