Asta da veste! Steliano Filip vrea să plece, care sunt motivele

Steliano Filip s-a întors în urmă cu un an în Ștefan cel Mare, fundașul stânga adunând 14 meciuri doar în această ediție, până să fie exilat la ”Grupa B” de către Mircea Rednic și pus apoi pe lista de transferuri.

Fotbalistul de 27 de ani a ajuns unul dintre cei mai contestați oameni de către suflarea dinamovistă, fiind arătat cu degetul, acuzat fiind că ar fi complotat împotriva lui Rednic.

Chiar dacă Stelu a încercat să se apere în mai multe rânduri în ultima perioadă.

Ar avea ofertă

Jucătorul vrea să plece de la Dinamo în această iarnă, cu toate că a primit o nouă șansă din partea conducerii clubului, după ce fusese exclus din lotul de jucători.

Steliano Filip a fost tras pe linie moartă de Mircea Rednic, însă după înlocuirea acestuia cu Flavius Stoican a primit vestea că va fi reprimit în lotul ”câinilor”, la fel ca și mijlocașul Cosmin Matei. Cu toate acestea, apărătorul lateral nu își mai dorește să continue, conform informațiilor Digi Sport, deoarece ar avea o ofertă căreia este tentat să îi dea curs.

Nu ar fi regretat

Dinamo poate să rămână în această iarnă fără Steliano Filip, care își dorește să plece, în ciuda faptului că intră în vederile noului antrenor Flavius Stoican pentru a doua parte a sezonului.

Fostul internațional ar fi primit deja o ofertă și este tentat să îi dea curs, astfel că sunt șanse mari ca el să nu mai facă parte din echipa ”câinilor” în această a doua parte a sezonului.

Inițial, Steliano Filip a fost exclus de Mircea Rednic din lotul de jucători, fiind nemulțumit de prestațiile sale.

Cu toate acestea, aministratorul special Iuliu Mureșan nu i-a reziliat contractul și a așteptat ultimul meci al anului pentru a-l înlocui pe antrenor cu Flavius Stoican. Acesta a confirmat, imediat după instalare, că vrea să se bazeze în continuare pe Steliano Filip, decizie pe care a luat-o și în cazul lui Cosmin Matei.

Dacă cel de-al doilea are șanse mari să îmbrace tricoul lui Dinamo și în a doua parte a sezonului, fundașul stânga are deja o ofertă și este tentat să îi dea curs.

Citește și

VIDEO Unde și-a întâlnit Alina Eremia iubirea: ”La sala de fitness”. Pe ce piesă ar dansa la nuntă