Wave Resort

Asta da lovitură: Gabriel Tamaș, președinte în Liga 1

Și-a pus ghetele în cui, dar nu va sta departe de fotbal. O decizie surprinzătoare. Gabriel Tamaș, fundașul central în vârstă de 37 de ani al celor de la FC Voluntari, a fost numit în funcția de președinte al clubului ilfovean.

Gabriel Tamaș a evitat în ultimul an în trei rânduri să se întoarcă în Ștefan cel Mare ca fotbalist. Acum, ex-dinamovistul a luat o hotărâre ce i-a mirat pe foarte mulți.

După cele 16 meciuri jucate pentru FC Voluntari în sezonul trecut al Ligii 1, anunțul a fost făcut de către clubul ilfovean pe rețelele sociale, completat de numele cu care Gabi Tamaș va colabora în conducere: Bogdan Bălănescu și Bogdan Niculaie.

De asemenea, ilfovenii au anunțat că Ioan Andone va prelua o funcție la nivel local, cea de președinte al Consiliului Consultativ al Sportului la nivelul orașului Voluntari. ”Fălcosul” a refuzat de curând să revină ca președinte al clubului, la solicitarea DDB.

“Conducerea Clubului FC Voluntari, formată din membrii Consiliului de administrație, a decis astăzi numirea lui Gabriel Tamaș în funcția de președinte al clubului.

În vârstă de 37 de ani, Gabi Tamaș este unul dintre cei mai experimentați jucători de fotbal din România. Cu 66 meciuri în naționala României și peste 100 de prezențe în trei dintre campionatele de top ale Europei, numirea acestuia în dublă functie, de președinte-jucător, va reprezenta un atu semnificativ pentru echipa noastră în viitorul sezon.

Conducerea clubului va fi astfel formată din trio-ul Gabriel Tamaș – Bogdan Bălănescu – Bogdan Niculaie.

Domnul Ioan Andone, o figură emblematică a sportului românesc, va prelua o funcție pe măsura experienței impresionante a domniei sale, cea de președinte al Consiliului consultativ al sportului la nivelul orașului Voluntari.

Mult succes, tuturor! Mult succes, Gabi! Suntem ferm convinși că vei aduce performanță în domeniul administrativ, așa cum ai adus și vei mai înregistra pe teren!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a celor de la FC Voluntari.

Citește și

Gigi Becali, afaceri uriașe în pandemie: ”Am vândut la preț dublu”