--> -->

Asta chiar e ultima! MM Stoica: ”I-aș ajuta cumva să se salveze”

Derby-ul dintre cele două rivale, Dinamo și FCSB, se apropie, este prevăzut a începe duminică seară, la ora 20:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Se anunță 5.000 de spectatori la meci.

Roș-albaștrii au fost arătați cu degetul după ce Mihai Stoica a declarat că și-ar dori ca să o ajute pe Dinamo ca să nu retrogradeze.

Așa cum Bayern Munchen și-a sprijinit financiar rivala din Bundesliga, Borussia Dortmund, când galben-negrii erau în pragul colapsului, în ciuda marii rivalități existente între cele două.

Modelul german

Oficialul vicecampioanei României a venit cu noi lămuriri în ceea ce privește dorința sa ca Dinamo să nu retrogradeze și a explicat că și-ar dori ca FCSB să urmeze modelul Bayern Munchen, care a ajutat-o cu un împrumut pe Borussia Dortmund când era aproape de faliment.

”Mă mai uit pe Facebook, câteodată mai şi comentez… Au înţeles unii greşit: «Bă, vedeţi că ăsta vrea să le dea meciul, vrea să-i salveze». Ferească Dumnezeu… cum să vreau aşa ceva la Steaua (n.r. FCSB) – Dinamo?

Păi pentru asta trăim, normal că vreau să câştigăm. După aia aş vrea să se salveze, dar nu să fim noi cei care… aaa, să facem ce a făcut Bayern Munchen cu Dortmund, da, aş fi de acord cu asta. Adică să-i ajuţi cumva să-i salvezi.

Dar ca să-i ajuţi sportiv, să bagi, nu ştiu, echipa a doua sau… Niciodată. N-ai cum, păi ce ar mai însemna asta? Ori suntem stelişti, ori nu mai suntem?”, a reacționat Mihai Stoica la TelekomSport.

Acuză starea terenului

În continuare, oficialul FCSB a ținut să aducă aminte de starea gazonului.

”Ce e regretabil e modul în care s-au comportat, acum să vii cu un asemenea teren, să joci şi meci amical pe tereul acela în bătaie de joc, ca să demonstrezi că faci tot ce poţi ca să reduci distanţa între echipe, chiar nu e OK, nu e fair-play şi se riscă accidentări.

Te gândeşti şi la altceva. Tu, Dinamo, o să joci acolo pe terenul ăla, pe orezăria aia, pe terenul ăla execrabil şi tu va trebuie să joci împotriva unor echipe în faţa cărora trebuie să câştigi”, a comentat Mihai Stoica.

Citește și

Răzvan Theodorescu dur: ”Românul? Și oportunist, și trădător, dar merge și-așa”