Asta ar fi boom: mijlocaș de la CSU Craiova dorit de Dinamo! Detaliile care se negociază

Dinamo îl poate aduce pe Antoni Ivanov (26 de ani), mijlocașul celor de la CS Universitatea Craiova, care nu mai e în planul lui Reghecampf, însă tratativele sunt îngreunate de partea financiară.

”Câinii” încă nu au rezolvat diverse rezilieri care încă amână sosirile. Nu s-au materializat acorduri de adio cu Nica, Dudea, Espinosa, Kainourgios, Țîră și Nunici.

Roș-albii au reziliat doar cu Andre Pinto, 32 de ani, o mutare benefică, având în vedere că lusitanul avea un salariu lunar de 8.000 de euro.

Ținte ratate

Flavius Stoican a cerut jucători în toate cele trei zone centrale ale echipei. Pentru postul de mijlocaș atenția este sporită, iar până acum ”câinii” n-au avut șansă. Kamer Qaka a ales Ungaria, după ce-și dăduse, inițial, acordul, apoi Jonathan Rodriguez preferă, încă, să se antreneze în afara lotului lui CFR Cluj, pentru 17.000 de euro/lună, decât să vină în Ștefan cel Mare și să riște apostrofările tribunei.

Dinamo mai este cu ochii pe Denis Ventura și Bautista Cascini de la Clinceni, dar a inițiat tratative și cu Antoni Ivanov, unul dintre jucătorii care nu mai fac parte din planurile de viitor ale celor de la CSU Craiova.

Ivanov are foaie din Bănie

Conform informațiilor GSP.ro, roș-albii au dialogat cu impresarul fotbalistului, mai ales că bulgarul are o dezlegare din partea clubului din Bănie cum că poate trata cu oricine e dispus să-l achiziționeze cu 50.000 de euro, sumă plătită în tranșe, act valabil până pe 15 ianuarie.

Dinamo îl vrea pe Ivanov, bulgarul ar fi de acord să vină în Ștefan cel Mare, doar că la mijloc sunt banii.

Lipsă, întrucât mijlocașul de 26 de ani ar trebui să-și mai ajusteze și salariul lunar, el câștigând în jur de 10.000 de euro la alb-albaștri. Dacă fotbalistul ar fi dispus la unele concesii, mai rămâne de rezolvat problema cu suma solicitată de către olteni. Se ia în calcul și varianta împrumutului.

9 meciuri a adunat Ivanov în tricoul oltenilor în actuala ediție, bifând doar 36 de minute în ultima luna oficială din 2021.

Citește și

Mugur Mihăescu, infectat cu COVID, deși este vaccinat cu două doze: ”Așa e la mine”