Așa echipă, așa glume! ”I-a dezumflat cauciucurile” + veste de ultimă oră după testele coronavirus

Dinamo a efectuat ieri testele coronavirus, din nou, conform protocolulului, iar astăzi au sosit rezultatele. ”Toate negative” este anunțul oficialilor. În schimb, un alt episod a ieșit la iveală. Fostul medic al echipei, Adrian Motoacă, a făcut o serie de acuzații săptămâna trecută, vizavi de lipsa profesionalismului unor șefi și jucători de la Dinamo. ”Mihai Popescu trage pantalonii jos, pune piedici la antrenamente, toarnă găleți cu apă peste personalul medical”, a spus fostul oficial.

Cornel Dinu a dezvăluit că nici el, Motoacă, nu era departe de glumele de care s-a plâns. ”Tot ce a spus băiatul ăla, despre care ştiţi că a fost medic la Dinamo, este o blasfemie. Pentru că dacă eşti medic, chiar dacă ai fost la fără frecvenţă, ai jurat, aşa spune Jurământul lui Hipocrate. Adică nu spui nimic de ce se întâmplă cu pacientul tău, cu suferinţele.

Când profesioniştii nu mai sunt la Dinamo, şobolanii fură şi stau pe masă. Băiatul ăsta a fost propus de cineva şi chiorul care este împărat în ţara orbilor de la Dinamo l-a promovat pe băiatul ăsta. El nu avea voie să vorbească de indisciplină şi de glume atâta timp cât el îi dezumfla cauciucurile lui Straton, se punea el piedică să cadă Straton. Tot ce spune el are un mic sâmbure de adevăr, se poate, dar în niciun caz de maniera în care a spus el. Scoateţi-l de la categoria doctori. Nu ştiu ce a căutat acolo”, a spus Dinu la Telekom Sport.

Citește și

Asta ne mai lipsea! Ce se va întâmpla cu pâinea noastră, cea de toate zilele

No Comments Yet

Comments are closed