Aroganță la adresa lui Dinamo: ”E un semn”

FC Hermannstadt s-a impus ieri în Ghencea, 4-1 împotriva celor de la CSA Steaua, momentan, și-a consolidat locul secund, direct promovabil.

În această seară, în ultima etapă a turului play-off-ului Ligii 2, U Cluj se va duela cu Concordia Chiajna. În acest moment, ”Șepcile roșii” ar fi adversara de la baraj a roș-albilor. Clujenii lui Erik Lincar sunt la 4 puncte de Hermannstadt.

La finalul partidei, antrenorul celor de la Hermannstadt, Marius Maldărăsanu, fost jucător la Rapid București și la naționala României, a transmis că nu îi este teamă de Dinamo la un eventual baraj și a avut chiar un mesaj arogant referitor la ”câinii roșii”.

”Nu trebuie să se desființeze echipe ca să rămână Dinamo în Liga 1”

”Nu există teamă. Este Dinamo, un club mare, de tradiție, dar câte echipe nu au luat-o de jos? Petrolul, Rapid, UTA. Clujul stă de atâția ani în Liga 2. Care e problema?

Normal, suporterilor dinamoviști nu le cade bine. Dar se întâmplă de 2-3 ani de zile să te tot chinui. Poate e un semn că trebuie să trăiești și asta. Nu trebuie să se desființeze echipe ca să rămână Dinamo în prima ligă! Să o luăm și pe aia dreaptă”, a spus Marius Măldărășanu, într-o conferință de presă.

”Rămânem cu capul pe umeri”

”Ne batem cu Clujul la locul doi. Depinde ce vor face și ei. Este presiune pe ei, de data asta, dar trebuie să rămânem cu capul pe umeri. Mai sunt doar trei zile până la meciul cu Slobozia, pe un teren unde nu prea câștigă nimeni. Un teren foarte greu. Vom vedea. Sper să refacem din băieți, repede”

Ocupantele locurilor 3 și 4 din play-off-ul ligii secunde (cu excepția Stelei, care nu are drept de promovare) vor înfrunta formațiile clasate pe 7 și 8 în play-out-ul din Liga 1. Vor fi meciuri tur/retur, iar câștigătoarele vor evolua în următoarea ediție de Liga 1.

Citește și

Amorul lui Eugen Cristea cu Cristina Deleanu