Armistițiu cu Steliano Filip: ”L-am văzut”

Dinamo a remizat ultima etapă, 1-1 cu Rapid, pe Național Arena, așteptând meciul de marți, de la ora 17:30, cu Sepsi, după o serie de trei meciuri fără eșec.

Steliano Filip (27 de ani), fundașul stânga al celor de la Dinamo, s-a împăcat cu galeria, iar suporterii îl așteaptă să-și demonstreze pe teren fidelitatea.

Voia să intre în derby

Steliano Filip a revenit în lotul ”câinilor”, în derby-ul cu Rapid (1-1), câteva faze găsindu-l în niște situații în care s-a agitat pe bancă.

După ce a făcut declarații clare că vrea să părăsească Dinamo, dar conducerea nu i-a permis plecarea în condițiile dorite de el, fostul căpitan a revenit la sentimente mai bune, iar Flavius Stoican l-a sprijinit să se întoarcă în lot.

Sâmbătă seară, ar fi vrut să intre și pe teren. La final, a fost și un moment care ar putea detensiona situația creată între Steliano și o parte a suporterilor dinamoviști.

Momentul cu fiica lui

Filip nu a fost la primul meci în care și-a luat fiica, pe Anais, la teren, dar după jocul cu giuleștenii, a adus-o pe cea mică pe gazon, s-a jucat cu ea cu mingea, apoi a ghidat-o spre poarta de lângă galeria ”câinilor”, fetița trimițând balonul între buturi.

Moment acompaniat cu urale de fanii de pe stadion, semn că s-a legat un armistițiu între jucător și galerie.

”L-am văzut implicat”

”L-am văzut implicat, a venit și cu fata lui, Stelu chiar vrea să revină și să producă lucruri bune pentru Dinamo. Vă dați seama că asta mi-aș dori și eu foarte mult. Sper să fie OK, eu am făcut totul ca să-l sprijin, doar să-l văd că ajută Dinamo.

Am trecut peste orice, am încredere în el și sper ca pe gazon să vină cel mai bun răspuns”, a comentat Flavius Stoican pentru GSP.ro.

”O spun cu toată sinceritatea, am simțit că nu mai pot ajuta echipa. Fostul antrenor nu m-a mai dorit la echipă, mă pregăteam separat de grup, ca un străin de Dinamo.

Nu am mai trăit în carieră astfel de momente, șocant! Sincer, dacă nu era Flavius Stoican, nu știu dacă mai eram acum la echipă, el e antrenorul perfect pentru Dinamo de astăzi”, a declarat deunăzi Steliano Filip.

Citește și

Diana Șoșoacă interzisă la Denise Rifai