--> -->

Arma secretă a lui Dinamo: ”Va veni clipa”

Dinamo joacă diseară cu CFR Cluj pe Arena Națională, de la ora 21:30, sunt așteptați peste 10.000 de suporteri.

Atacantul Hakim Abdallah, 25 de ani, speră ca Dinamo să încheie seria negativă de 4 eșecuri consecutive și să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor. Ar fi o premieră, nu are niciun gol, niciun assist, în 10 partide jucate în tricoul ”câinilor”.

Fotbalistul african ar putea fi titularizat diseară, contra celor de la CFR Cluj, în condițiile în care celelalte vârfuri nu au impresionat nici ele, iar Hakim a arătat o revenire de formă, în special în meciul de Cupa României, cu FCU Craiova (1-1).

”Suntem încrezători”

„Suntem concentrați, ne-am antrenat bine pentru a fi pregătiți pentru meci. Știm că va fi unul greu, dar trebuie să fim pregătiți pentru acest moment. Știu că CFR este o echipă bună, cu o bună organizare, cu jucători buni.

Știu că nu am câștigat prea multe meciuri, dar suntem o echipă cu calitate și trebuie să muncim ca până acum. Suntem încrezători, o să muncim în continuare și o să vedem ce va fi în continuare, pe viitor.

Sezonul va fi lung, uneori ai momente bune, alteori mai puțin bune. Pentru moment, suntem într-o pasă proastă, dar trebuie să ținem capul sus și să muncim așa cum o facem”, a declarat Abdallah la conferința de presă.

Care este ținta atacantului african

Atacantul nu este panicat de lipsa eficacității sale, are speranțe că își reveni rapid.

„Nu resimt presiunea lipsei golului, dacă vrei să fii un jucător bun, nu trebuie să resimți presiunea, trebuie să muncești, să aștepți momentul tău să vină. Obiectivul meu este să ajut cât mai mult posibil echipa, nu neapărat să marchez sau să dau assisturi. Dar să ajut așa cum pot, cât mai mult posibil, ca să o luăm de la capăt.

Pentru atacanți nu e plăcut să nu fi marcat de 4 meciuri, pentru nimeni un este. Trebuie să ne păstrăm încrederea la un nivel ridicat și o să vedem ce se va întâmpla.

Știu că este o legendă Cătălin Hîldan, mi s-a povestit de când am sosit la Dinamo”, a comentat Hakim Abdallah.

Citește și

Un dispozitiv din sistemul de apărare american poartă numele „Zeiței de la Montreal”!