Arlauskis intră în istoria Europa League. De cine este dorit portarul

Suntem în plină stare de urgență în plină pandemie de coronavirus, iar numărul victimelor crește în fiecare zi. Ne gândim la fiecare meci din Liga 1, parcă ne e dor și de cele mai slabe, doar să mai vedem ceva actual, că se mișcă, așa cum suntem obișnuiți. Până la reluarea campionatului, care nu se știe când va fi, în cel mai miraculos caz la mijlocul lunii mai, CFR Cluj ar putea pierde un multiplu campion.

Giedrius Arlauskis, 32 de ani, este aproape de a da o superlovitură financiară, un contract de nabab, de un milion de dolari pe an, în Arabia Saudită, la Al Shabab, fosta formație antrenată de Marius Șumudică. Cota fotbalistului care a mai cucerit titlul în România cu Unirea Urziceni și cu FCSB este în continuare foarte, foarte bună.

Dacă pe transfermarkt, lituanianul este cotat la 2 milioane de euro, prestigiosul whoscored.com l-a nominalizat pe Arla în echipa sezonului în Europa League, după calificarea en fanfare a CFR-ului în 16-imile Europa League, dintr-o grupă cu Celtic, Lazio și Rennes.

Alături de jucătorul ardelenilor mai sunt Maguire (Man United), Zaniolo (Roma) sau Morelos (Rangers). Fotbalistul mai are contract cu clujenii până la finele lunii iunie 2020. ”CFR Cluj s-a descurcat admirabil, multe i se datorează lui Arlauskis, care a avut 7 parade salvatoare numai cu Sevilla. În tot sezonul, a strâns 28 de parade salvatoare, cu o medie de 3,5 pe meci. Lituanianul n-a luat gol în 4 din cele 8 meciuri”, au scris cei de la whoscored.com.

Citește și:

Gest impresionant al lui Tibi Ușeriu pentru Spitalul din SuceavaNo Comments Yet

Comments are closed