Arbitru de coșmar pentru Dinamo cu ”U” Cluj

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Cătălin Popa să oficieze la centru manșa întâi a barajului dintre Dinamo și Universitatea Cluj. Piteșteanul este un adevărat coșmar pentru ”câini”.

Decizie ciudată

Cătălin Popa este alegerea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) din România, pentru manșa întâi a barajului de menținere/promovare în Liga 1 dintre Dinamo și ”U” Cluj. Decizia CCA îi va înfuria pe ”câini”.

Barajul pentru menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1 este categoric meciul sezonului pentru Dinamo, echipă aflată mai aproape ca niciodată de prima retrogradare din istorie.

Roș-albii au încheiat sezonul pe locul 8 în faza play-out și sunt, astfel, obligați să joace un baraj în dublă manșă pentru a-și asigura prezența și în sezonul viitor, pe prima scenă a fotbalului intern.

Adversara ”câinilor” este Universitatea, echipa ”fraților” din Cluj. Dacă duelul fratricid nu-i înspăimântă pe jucătorii lui Dusan Uhrin, delegarea lui Cătălin Popa la centru, le dă frisoane roș-albilor.

Cu Cătălin Popa la centru, Dinamo a trăit veritabile coșmaruri. În acest sezon arbitrul piteștean a ieșit în evidență cu câteva decizii controversate care i-au înfuriat pe fanii din Ștefan cel Mare.

Dezavantaje

În partida UTA – Dinamo 0-0, din luna februarie, seria erorilor arbitrului Popa a început în minutul 35 când a anulat un gol perfect valabil al trupei lui Dusan Uhrin.

Filip Dangubic a înscris atunci, însă, la semnalizarea eronată a asistentului Cătălin Popa a decis să nu valideze reușita croatului. Șase minute mai târziu Popa i-a lăsat pe câini în inferioritate numerică.

Marco Ehmann a primit al doilea cartonaș galben după un duel în care centralul a considerat că fotbalistul dinamovist a lovit intenționat cu cotul un adversar.

Într-un alt meci condus de Cătălin Popa, disputat pe 27 septembrie anul trecut, Giafer a fost eliminat în minutul 16 al meciului Universitatea Craiova – Dinamo 5-0, tot pentru cumul de cartonașe galbene.

Citește și

Vasile Dîncu, despre prezența rușilor pe Insula Șerpilor: ”Este o provocare”