Ar merge Carla’s Dreams la război? ”Eu fac diferența”

Carla’s Dreams a fost invitatul ultimei ediții de podcast a lui Mihai Morar, ”Fain și simplu”, artistul dezbătând diverse teme de discuție, păreri, idei filosofice, dezvăluind diverse detalii despre el, acceptând și întrebările incomode din partea jurnalistului.

”Depinde pentru ce”

Printre subiectele abordate în cadrul podcast-ului s-a numărat și o întrebare lansată de Mihai Morar. ”Te-ai duce la râzboi?”, a fost chestionat artistul cu numeroase hit-uri pe piața românească și internațională.

”Depinde pentru ce! Eu nu sunt gata să mor pentru prostie. Eu fac diferență între stat și țară, cred că înțelegeți. Nu am să răspund la întrebarea asta. O să fac tot ceea ce o să trebuiască de făcut. Nu-mi plac șefii. Aș vrea…

Un lider, din politică, nu e cu steagul în față?! Așa aș lupta! Dar pentru niște pseudopoliticieni și pseudointelectuali – nu! Suntem globalizați … Dar nu vreau să intrăm în politică”, a reacționat cântărețul.

”Vreau să nu-mi fie rușine”

Carla s Dreams nu se teme de ceea ce viața îi poate aduce zi de zi.

”Am dorință de a impresiona și frică de a nu dezamăgi. Am multe piese nelansate, sute, e vorba de alageri. Tu ai iubit o singură femeie în viață? Scriu pur și simplu. Sunt piese bune cu zero valoare artistică, nu e muzică. O să îmbătrânesc, o să am copii, nepoți, prieteni, nu vreau să mă mândresc, dar vreau să nu-mi fie rușine.

Un pumn în bot e bun, în principiu, e bine să știi că poți să-l primești. Frica de un pumn în bot nu poate să existe dacă nu l-ai primit. Important e să știi de frică, nu să trăiești cu frică. Să fii conștient de consecințe. Să știi de ce să te temi.

A pretinde că ești ceea ce nu ești este o mare dezamăgire, o mare minciună”, a spus cântărețul.

Citește și

Sfatul lui Rareș Bogdan pentru oamenii săraci: ”Să creadă”